Skocz do zawartości

Skarga na lastoEU

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 21:47 11.06.2024 / 01:00  12.06.2024

Nick oskarżającego: @Krzysztof1996

Nick oskarżonego: @LastoEU

Powód napisania skargi:  Bugowanie animacji  w celu dostania sie na komende + posadzenie sadzonki na komendzie, prowokacje LSPD.

Dowody w postaci logów lub screenshotów: Film przedstawiający bugowanie animacji.

image.png
Screen w postaci dowodu, do kogo należy sadzonka, mogę podesłać administracji na pw.

Edytowane przez Krzysztof1996
  • Haha 2
Napisano

Witam, nie postawiłem żadnej doniczki, to pomówienia! Również nie widzę tutaj żadnej prowokacji, bo w życiu z Tobą nie rozmawiałem ani nie pisałem, pozdro Krzychu i nie wymyślaj historyjki

• Haha 2
Napisano

Dwu/trzy krotnie gdy widziałem Cię w środku komendy, gdy tylko się zbliżałem nagle znikałeś. 
Mam niestety powtórkę aby z jednego zajścia, gdy znikłeś. Mam również dowód że sadzonka należy do Ciebie. 

• Haha 2
  • Junior Administrator
Napisano (edytowane)

Po przedstawieniu dowodu przez @Krzysztof1996, faktycznie stwierdzam że jest to twoja sadzonka, więc nie wiem dlaczego tutaj kłamiesz:

W dniu 12.06.2024 o 15:43, LastoEU napisał:

Witam, nie postawiłem żadnej doniczki, to pomówienia! 

Może jakbyś inaczej do tego podszedł i się przyznał do tego, to bym inaczej spojrzał.

Na ten moment zostaniesz ukarany za Prowokacje LSPD

Na ten moment za Bugowanie Animacji dostaniesz ostrzeżenie, natomiast jeśli jeszcze raz zobaczymy że takie coś robisz to nie będzie taryfy ulgowej

Skargę Zamykam

Edytowane przez WolnoLukasz
  • Like 4
  • Haha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...