Klari Napisano 25 Maja 2024 Napisano 25 Maja 2024 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 25.05.2024 2:39 Nick oskarżającego:Klari Nick oskarżonego:Fallen_MRG Powód napisania skargi:Gracz nagle zaczął na globalnym chacie pisać obraźliwe oraz rasistowskie teksty. Dowody w postaci logów lub screenshotów: Edytowane 25 Maja 2024 przez Klari Dodanie ss z informacją o skardze 5 1
Fallen_MRG Napisano 25 Maja 2024 Napisano 25 Maja 2024 Będziesz robić zadanie dzienne na sadzie.. Niech Cię złapię na dostawie do sklepu, jeszcze na mule. Wywrócę Ci go na bok - we will see czy się zirytujesz czy będziesz miał to w czterech literach, kiedy będziesz na ostatnim dostarczaniu towaru do sklepu. i nie wiem. Weź idź płakać do mamy, że wypowiedziałem się o graczu w taki sposób, a nie inny. Może gdzie indziej znajdziesz nagrodę pocieszenia. Pozdrawiam. Stosunkowo nieudanej nocy życzę 4 4 1
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 25 Maja 2024 Junior Administrator Napisano 25 Maja 2024 Ja rozumiem twoje zdenerwowanie @Fallen_MRG, natomiast czat globalny nie jest do tego aby w tak wulgarny sposób się wyżywać Gracz @Fallen_MRG zostanie ukarany za Toksyczność oraz Wulgaryzmy na czacie GlobalnymSkargę zamykam
Rekomendowane odpowiedzi