neeliX Napisano 22 Maja 2024 Napisano 22 Maja 2024 (edytowane) Nick: neeliX Nick osoby nakładającej kare: @NyKo Powód nałożenia kary: multikonto Krótki opis sytuacji: Robiłem wyścigi na koncie kuzyna i swoim i sobie dawałem % z tego i on miał z tego % + lvl nie były to żadne wielkie sumy długo tego nie robiłem i też zazwyczaj zapominałem tego zrobić. Dowody: . Coś od siebie: Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację było to około rok temu i wczoraj mnie zachęciło pograć tu jak kiedyś ale niestety banik na to nie pozwala liczę na pozytywne rozpatrzenie apelacji<3. Edytowane 23 Maja 2024 przez neeliX 1
Administrator NyKo Napisano 23 Maja 2024 Administrator Napisano 23 Maja 2024 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: - wipe konta (pozostaje tylko FLC) - status OSZUST na 2 miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy - blokada handlu na 2 miesiące - prace społeczne 20k na pizzaboy'u przez 2 miesiące System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Administrator NyKo Napisano 3 Czerwca 2024 Administrator Napisano 3 Czerwca 2024 Zamykam z powodu braku odpowiedzi.
Rekomendowane odpowiedzi