Matix Napisano 20 Maja 2024 Napisano 20 Maja 2024 Data i godzina zdarzenia: 21.05.2024 00:10 Nick oskarżającego: Matix Nick oskarżonego: @Vose Powód napisania skargi: celowy vdm Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://streamable.com/542987 1 3
Vose Napisano 20 Maja 2024 Napisano 20 Maja 2024 Szanowni Administratorzy oraz Drogi Skarżący @Matix, Chciałbym odnieść się do skargi dotyczącej rzekomego celowego potrącenia gracza @Matix. Chciałbym wyjaśnić, że całe zdarzenie było przypadkowe i nie miało na celu zaszkodzenia drugiemu graczowi. Opis zdarzenia: Podczas wiosennej przejażdżki Elegy Retro, na momencik gra przewała buforowanie terenu, przez co nie byłem w stanie przewidzieć w jakim kierunku się przemieszczam. Również gracza zauważyłem w ostatniej sekundzie, ponieważ jak widać na załączonym przez skarżącego Dowodzie - wyłonił się niczym syrenka z wody. Moje argumenty na obronę: Brak umyślności: Nie miałem zamiaru celowo potrącić innego gracza. Moim celem było kontynuowanie gry i przemieszczanie się po mapie. Całe zdarzenie miało miejsce na tyle szybko, że nie miałem czasu na odpowiednią reakcję. Zachowanie gracza w grze: Gracz wrzucił swój pojazd do wody, po czym wybiegł na drogę lub kolokwialnie mówiąc wbiegł pod koła. W momencie, gdy wychodził z wody, wykonał gwałtowne ruchy - biegł, co przy dużych prędkościach jest trudne do przewidzenia i uniknięcia. Brak szkód na dużą skalę: Choć incydent mógł być frustrujący dla poszkodowanego, to nie spowodował on poważnych konsekwencji w grze. Gracz mógł szybko odrodzić się w grze i kontynuować zabawę. Brak wcześniejszych incydentów: Jestem odpowiedzialnym graczem, który stara się unikać konfliktów w grze. Moje dotychczasowe zachowanie nie sugeruje, że działam z zamiarem szkodzenia innym. Podsumowując, całe zdarzenie było niefortunnym przypadkiem, za który szczerze przepraszam. Nie było moim celem celowe potrącenie innego gracza, a cała sytuacja wynikła z dynamiki gry i niefortunnych zbiegów okoliczności. Proszę o uznanie mojej odpowiedzi i zrozumienie, że nie było to działanie umyślne. Skargę należy oddalić, gdyż jest bezzasadna. Z poważaniem, Vose 5
MissAnia Napisano 21 Maja 2024 Napisano 21 Maja 2024 Na widocznym nagraniu widać, że gracz @Voseose z premedytacją skręca autem w stronę @Matix przed samym uderzeniem. @Vose zostanie ukarany za VDM. Skargę zamykam i przenoszę do archiwum. 1 4
Rekomendowane odpowiedzi