Skocz do zawartości

Skarga na Vose

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 21.05.2024 00:10

Nick oskarżającego: Matix

Nick oskarżonego: @Vose

Powód napisania skargi: celowy vdm

Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://streamable.com/542987

image.png.6f422a0553b09c7ff0f8f6143e83d2ab.png

• Like 1
  • Haha 3
Napisano

Szanowni Administratorzy oraz Drogi Skarżący @Matix,

Chciałbym odnieść się do skargi dotyczącej rzekomego celowego potrącenia gracza @Matix. Chciałbym wyjaśnić, że całe zdarzenie było przypadkowe i nie miało na celu zaszkodzenia drugiemu graczowi.

Opis zdarzenia: Podczas wiosennej przejażdżki Elegy Retro, na momencik gra przewała buforowanie terenu, przez co nie byłem w stanie przewidzieć w jakim kierunku się przemieszczam. Również gracza zauważyłem w ostatniej sekundzie, ponieważ jak widać na załączonym przez skarżącego Dowodzie - wyłonił się niczym syrenka z wody.

Moje argumenty na obronę:

Brak umyślności: Nie miałem zamiaru celowo potrącić innego gracza. Moim celem było kontynuowanie gry i przemieszczanie się po mapie. Całe zdarzenie miało miejsce na tyle szybko, że nie miałem czasu na odpowiednią reakcję.

Zachowanie gracza w grze: Gracz wrzucił swój pojazd do wody, po czym wybiegł na drogę lub kolokwialnie mówiąc wbiegł pod koła. W momencie, gdy wychodził z wody, wykonał gwałtowne ruchy - biegł, co przy dużych prędkościach jest trudne do przewidzenia i uniknięcia.

Brak szkód na dużą skalę: Choć incydent mógł być frustrujący dla poszkodowanego, to nie spowodował on poważnych konsekwencji w grze. Gracz mógł szybko odrodzić się w grze i kontynuować zabawę.

Brak wcześniejszych incydentów: Jestem odpowiedzialnym graczem, który stara się unikać konfliktów w grze. Moje dotychczasowe zachowanie nie sugeruje, że działam z zamiarem szkodzenia innym.

Podsumowując, całe zdarzenie było niefortunnym przypadkiem, za który szczerze przepraszam. Nie było moim celem celowe potrącenie innego gracza, a cała sytuacja wynikła z dynamiki gry i niefortunnych zbiegów okoliczności.

Proszę o uznanie mojej odpowiedzi i zrozumienie, że nie było to działanie umyślne.
Skargę należy oddalić, gdyż jest bezzasadna.

Z poważaniem,
Vose

• Like 5
  • MissAnia zamknął i odblokował ten temat
Napisano

Na widocznym nagraniu widać, że gracz @Voseose z premedytacją skręca autem w stronę @Matix przed samym uderzeniem.

@Vose zostanie ukarany za VDM

Skargę zamykam i przenoszę do archiwum.

• Haha 1
  • Jestem przeciw 4
  • MissAnia zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...