Skocz do zawartości

Barteqtomarka zbanowany przez Arrow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: @Barteqtomarka

Nick osoby nakładającej kare: @Arrow

Powód nałożenia kary: Nie wykorzystałeś szansy na poprawę, więc widzimy się za ROK. BMA

Krótki opis sytuacji: Zostałem zbanowany na serwerze po 2 mutach za kłótnie na czacie /g.

Dowody: image.png?ex=6645bb35&is=664469b5&hm=71a4def430725e44ed1ee036c982d3aead862b97846899d4c0095ce139b66afc&

Coś od siebie: 

Przepraszam serdeczną administracje za moje kłótnie, które zostały wywołane prowokacjami innych graczy. Mam świadomość, że BMA to brak możliwości apelacji, jednak proszę o pozytywne rozpatrzenie apelacji oraz chciałbym zaznaczyć, że po powrocie na serwer z bana nie miałem jakoś sporo kar oraz nie odwalałem (nie taranowałem, nie wyzywałem i nie odwalałem). Chciałbym wrócić na serwer, ponieważ dobrze mi się tutaj grało, oraz mam tutaj sporo znajomych. 

Pozdrawiam, Barteqtomarka

Edytowane przez Barteqtomarka
  • Haha 5
  • Jestem za 12
  • Administrator
Napisano

Jak dla mnie kara, która została na ciebie nałożona była trochę naciągana. Zostaniesz odbanowany, ale będziesz musiał pilnować się na każdym kroku. Jeśli otrzymasz jedną karę dotyczącą twojego zachowania zostaniesz zbanowany i żadna apelacja ci w tym nie pomoże. Na twoje konto powracają prace społeczne w kwocie 55k ponieważ 25k już miałeś odpracowane. Kara musi zostać odpracowana do 24 lipca.

• Like 9
  • Haha 1
  • Confused 1
  • Jestem za 2
  • NyKo zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...