Agent007 Napisano 15 Maja 2024 Napisano 15 Maja 2024 Nick: @krzys12354 Nick osoby nakładającej kare: @Beezy Powód nałożenia kary: Multikonta Krótki opis sytuacji: Stojąc na mirror nagle dostałem bana za multikonta. Dowody: brak Coś od siebie: Będąc zaznajomionym z regulaminem serwera nie przestrzegałem go przez co stworzyłem mutikonta za co zostałem ukarany banem. Od bana mineło już trochę czasu i przemyślałem swoje czyny. Chciał bym powrócić na serwer bo nie ukrywam że tęsknie za grą na serwerze. Proszę administracje serwera o pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji. APELACJE WSTAWIAM ZA KRZYSIA NIE ODPOWIADAM ZA TEREŚĆ 2 1
Administrator Beezy Napisano 17 Maja 2024 Administrator Napisano 17 Maja 2024 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: WIPE konta (wyczyszczenie z pojazdów, gotówki, umiejętności, poziomu postaci itp.) status OSZUST na 2 miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na 2 miesiące prace społeczne***: 40k przez dwa miesiące na pizzaboy'u ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. 1 1
krzys12354 Napisano 17 Maja 2024 Napisano 17 Maja 2024 (edytowane) zgadzam sie na te warunki Edytowane 17 Maja 2024 przez krzys12354
Administrator Beezy Napisano 17 Maja 2024 Administrator Napisano 17 Maja 2024 Konto wyczyszczone, prace społeczne nałożone, ban zdjęty.
Rekomendowane odpowiedzi