Barteqtomarka Napisano 8 Maja 2024 Napisano 8 Maja 2024 (edytowane) Nick: @Barteqtomarka Nick osoby nakładającej kare: @Arrow Powód nałożenia kary: nie wykorzystałes szansy na poprawę, więc widzimy się za rok BMA Krótki opis sytuacji: Wymieniłem 1/2 zdania z graczami na /g i poszedł mute za kłótnie. Dowody: Coś od siebie: Serdeczna administracjo, Tak wiem, BMA=brak możliwości apelacji... Jednak chciałbym podkreślić ze nadane kary od początku moje powrotu z bana były w mojej opinii jak i wielu osób niesłuszne. Chciałbym się spytać, czy na tych screenach jest jakakolwiek kłótnia? (jeżeli będzie trzeba to podeślę screen całego ekranu) (na drugim screenie odpisałem mu żeby zajął się sobą) Jestem graczem powszechnie znanym z odwalania, toksyczności itp. lecz od czasu mojego unbana starałem się poprawić, nie obrażałem graczy, nie taranowałem, starałem się nie reagować na wszelkie prowokacje. Nie chciałem wracać do czasów kiedy byłem znany jako TEN ZŁY. Owe kary jak i ban były nie potrzebne, zwłaszcza że nic po za nimi nie miałem. Jako przykład na to że ban był bezsensowny chciałbym przytoczyć pana sobika, ponad 10 kar za taranowanie, toksycznosc, bany za utrudnianie gry.. a dalej gra na serwerze mimo że jego ban był między innymi za brak poprawy, czyli tak samo jak u mnie. Licze na pozytywne rozpatrzenie apelacji, pozdrawiam. Chiałbym również aby apelacje najlepiej rozpatrzył Beezy, a przynajmniej nie osoba powiązana z EX (z całym szacunkiem do nich) Edytowane 8 Maja 2024 przez Barteqtomarka 9 1 13
Rekomendowane odpowiedzi