pasniak011 Napisano 1 Maja 2024 Napisano 1 Maja 2024 (edytowane) Nick: @pasniak011 Nick osoby nakładającej kare: @MissAnia Powód nałożenia kary: Toksyczność. Krótki opis sytuacji: witam, napisalem do sobik321 na czacie lokalnym ze jest ,,wrzutem na dupie'' wchodził mi na auto na tunerze. Przez ostatni czas gdy owy chłopak wrócił z bana specjalnie mnie nieraz taranował, gdy byłem na służbie blokował mi nieraz wyjazd z myjni czy innych miejsc. Puściły mi nerwy i napisałem tę wiadomość, dodam jeszcze, że Sobik321 przeszkadzał tunerowi w pracy, został kilkukrotnie ostrzeżony przez MissAnia o zachowaniu się i nie przeszkadzaniu. Pomimo kilku prób gracz nadal jeździł "na milimetry", skakał po maskach. W tym momencie skończyła się moja cierpliwość i powiedziałem co powiedziałem - za co przepraszam. Dowody: ss ponizej apelacji Coś od siebie: Od siebie dodam tylko tyle, że poniosło mnie oraz puściły mi nerwy przez to jak gracz sobik321 zachowuje się w stosunku do mnie. Żałuje, że napisałem taką wiadomość. Chciałbym się udzielać na chacie z innymi graczami. Edytowane 1 Maja 2024 przez pasniak011 4 3
MissAnia Napisano 2 Maja 2024 Napisano 2 Maja 2024 Na wstępie chciałabym się odnieść do pierwszej części Twojej wypowiedzi. Jeżeli gracz Ci przeszkadza i taranuje jak to opisałeś wiesz, że w takim momencie powinieneś napisać raporta albo skargę na gracza. Przedyskutowałam Twoją sytuację z rangą wyższą i doszliśmy do wniosku, że kara jest jak najbardziej adekwatna. Rozumiem, że mogłeś mieć gorszy dzień, jednak słabsze nerwy nie są wytłumaczeniem na Twoje zachowanie. Apelację odrzucam, odczekasz karę do końca. Zamykam 1 1
Rekomendowane odpowiedzi