TajemniczyJJ Napisano 27 Maja 2019 Napisano 27 Maja 2019 Data i godzina zdarzenia: 27.05.19 16:20 Nick oskarżającego:TajemniczyJJ Nick oskarżonego:Lexon Powód napisania skargi: Celowy taran, przepychanki, derby, męczenie juz któryś dzień z RZĘDU, gracza ostrzegałem by się odczepił, dał sobie spokój, a on zaczał jeszcze bluźnic na Voice Chciałbym prosić o ukaranie gracza nawet najkrótszą karą, mam nadzieje że taka kara gracza czegoś nauczy. Porsze także o ukaranie gracza. Chce mieć po prostu spokój od różnej maści ''baranów'' bo nie ma godziny w której ktoś w ciebie nie wjedzie, nie staranuje, bo to przecież smieszne. PS: Niestety screen z dnia 27.05.19 godz 16:20 przepadł gdyż skopiowałem formę skargi, wtedy taranował moje auto prywatne, natomiast mam screeny jak zajeżdzał mi droge, taranował, prowokował i spychal gdy pracowałem dnia 26.05.19 na holowniku. Dowody w postaci logów lub screenshotów: 1
Lexon Napisano 27 Maja 2019 Napisano 27 Maja 2019 (edytowane) No jak widać na 1 zdjęciu stoję (nie przepisowo) autem pod weazle news.Na 2 jadę za tobą autem. Na 3 zdjęciu jadę obok ciebie na zakręcie. A na 4 zdjęciu stoję na chodniku. Pozdrawiam kolegę z 2 ligi. Edytowane 27 Maja 2019 przez Lexon
John_Grisham Napisano 27 Maja 2019 Napisano 27 Maja 2019 No kurła, na tych zdjęciach widać tyle że stoi i jeździ obok ciebie xdddddddd, nie widać nawet żeby przez chwilę cie stuknął swoim autem #Pozdro_do_2_ligi
DER_KeZ Napisano 27 Maja 2019 Napisano 27 Maja 2019 1 minutę temu, John_Grisham napisał: na tych zdjęciach widać tyle że stoi i jeździ obok ciebie xdddddddd Nie łatwo jest trafić w idealny moment robiąc screen'a
John_Grisham Napisano 27 Maja 2019 Napisano 27 Maja 2019 Nie ma dowodów, nie ma kary, po to są programy do nagrywania, XXI wiek
TajemniczyJJ Napisano 27 Maja 2019 Autor Napisano 27 Maja 2019 No niestety nie jeżdze 24/7 z właczanym nagrywaniem bo szkoda mi fps, płynności i pamięci, juz bez tego rage ledwo działa. Staram sie uspokoic tego gracza Lexona, więc wrzucam naj. screeny, dowody jakie mam. 1
DER_KeZ Napisano 27 Maja 2019 Napisano 27 Maja 2019 Wystarczy sprawdzić ilość reportów na twojego kolegę i posłuchać opinii innych graczy Dowody są wystarczające tylko ich nie widzicie Ja dodam od siebie że również miałem styczność z tym graczem i wiem w jaki sposób porusza się po mieście lub za graczami
Lexon Napisano 27 Maja 2019 Napisano 27 Maja 2019 Jeszcze z 5 kolegów zawołaj. I niech jeszcze z 20 reportów napiszą 1
DER_KeZ Napisano 27 Maja 2019 Napisano 27 Maja 2019 Nie muszę być jego kolegą żeby mieć opinię na twój temat, @TajemniczyJJ Kojarzę jedynie z widzenia i z miasta i wiem że jest jedną z bardziej rozgarniętych osób. Pozdrawiam 1
DER_KeZ Napisano 27 Maja 2019 Napisano 27 Maja 2019 1 minutę temu, Lexon napisał: Ta, ta, a potem przyjechał Stalin z czołgami Pogarszasz swoją sytuacje, tyle w temacie.
John_Grisham Napisano 27 Maja 2019 Napisano 27 Maja 2019 A ja znam @Lexon tylko z widzenia i według mnie jest to jedna z bardziej rozgarniętych osób na serwerze. Pozdrawiam
Lexon Napisano 27 Maja 2019 Napisano 27 Maja 2019 A kiedyś moja sytuacja była zła? Po prostu twój kolega dodał screeany na których nie widać żebym coś złego zrobił i próbujesz mu pomóc
TajemniczyJJ Napisano 27 Maja 2019 Autor Napisano 27 Maja 2019 Spokojnie DER_KeZ ja wszystko sam załatwie 😜
DER_KeZ Napisano 27 Maja 2019 Napisano 27 Maja 2019 53 minuty temu, TajemniczyJJ napisał: Spokojnie DER_KeZ ja wszystko sam załatwie 😜 Dlatego odstąpiłem😂 1
Developer/owner proklin Napisano 12 Czerwca 2019 Developer/owner Napisano 12 Czerwca 2019 Gdybyś @Lexon zachował kulturę to skarga byłaby zamknięta, jednak patrząc na ton Twojej wypowiedzi jestem w stanie uznać, że opis sytuacji jak i screeny od @TajemniczyJJ są odpowiednimi dowodami. Jeśli jesteś arogancki nawet w skardze na siebie to na serwerze z pewnością jest zdecydowanie gorzej. Odbieram oskarżonemu uprawnienia kategorii C z blokadą ponownego zdawania na 2 dni. Zamykam. 1
Rekomendowane odpowiedzi