Skocz do zawartości

Skarka na gracza: Lexon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 27.05.19 16:20

Nick oskarżającego:TajemniczyJJ

Nick oskarżonego:Lexon

Powód napisania skargi: Celowy taran, przepychanki, derby, męczenie juz któryś dzień z RZĘDU, gracza ostrzegałem by się odczepił, dał sobie spokój, a on zaczał jeszcze bluźnic na Voice

Chciałbym prosić o ukaranie gracza nawet najkrótszą karą, mam nadzieje że taka kara gracza czegoś nauczy. Porsze także o ukaranie gracza. Chce mieć po prostu spokój od różnej maści ''baranów'' bo nie ma godziny w której ktoś w ciebie nie wjedzie, nie staranuje, bo to przecież smieszne.

PS: Niestety screen z dnia 27.05.19 godz 16:20 przepadł gdyż skopiowałem formę skargi, wtedy taranował moje auto prywatne, natomiast mam screeny jak zajeżdzał mi droge, taranował, prowokował i spychal gdy pracowałem dnia 26.05.19 na holowniku.

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

61003516_621933191620265_6303595686407438336_n.png

61462902_2365683610383510_4876979216224092160_n.png

61478209_466093047494909_3562578331540914176_n.png

61602731_186610345578361_2793276902016548864_n.png

• Like 1
Napisano (edytowane)

No jak widać na 1 zdjęciu stoję (nie przepisowo) autem pod weazle news.Na 2 jadę za tobą autem. Na 3 zdjęciu jadę obok ciebie na zakręcie. A na 4 zdjęciu stoję na chodniku. Pozdrawiam kolegę z 2 ligi.

Edytowane przez Lexon
Napisano

Gracz poinformowany o skardze.

Napisano

No kurła, na tych zdjęciach widać tyle że stoi i jeździ obok ciebie xdddddddd, nie widać nawet żeby przez chwilę cie stuknął swoim autem #Pozdro_do_2_ligi

Napisano
1 minutę temu, John_Grisham napisał:

na tych zdjęciach widać tyle że stoi i jeździ obok ciebie xdddddddd

Nie łatwo jest trafić w idealny moment robiąc screen'a 

Napisano

Nie ma dowodów, nie ma kary, po to są programy do nagrywania, XXI wiek

Napisano

No niestety nie jeżdze 24/7 z właczanym nagrywaniem bo szkoda mi fps, płynności i pamięci, juz bez tego rage ledwo działa. Staram sie uspokoic tego gracza Lexona, więc wrzucam naj. screeny, dowody jakie mam.

• Like 1
Napisano

Wystarczy sprawdzić ilość reportów na twojego kolegę i posłuchać opinii innych graczy
Dowody są wystarczające tylko ich nie widzicie

Ja dodam od siebie że również miałem styczność z tym graczem i wiem w jaki sposób porusza się po mieście lub za graczami

Napisano

Jeszcze z 5 kolegów zawołaj. I niech jeszcze z 20 reportów napiszą

• Haha 1
Napisano

Nie muszę być jego kolegą żeby mieć opinię na twój temat, @TajemniczyJJ Kojarzę jedynie z widzenia i z miasta i wiem że jest jedną z bardziej rozgarniętych osób. Pozdrawiam

• Like 1
Napisano

Ta, ta, a potem przyjechał Stalin z czołgami

Napisano
1 minutę temu, Lexon napisał:

Ta, ta, a potem przyjechał Stalin z czołgami

Pogarszasz swoją sytuacje, tyle w temacie.

Napisano

A ja znam @Lexon tylko z widzenia i według mnie jest to jedna z bardziej rozgarniętych osób na serwerze. Pozdrawiam

Napisano

A kiedyś moja sytuacja była zła? Po prostu twój kolega dodał screeany na których nie widać żebym coś złego zrobił i próbujesz mu pomóc

Napisano

Spokojnie DER_KeZ ja wszystko sam załatwie 😜

Napisano
53 minuty temu, TajemniczyJJ napisał:

Spokojnie DER_KeZ ja wszystko sam załatwie 😜

Dlatego odstąpiłem😂

• Like 1
  • 3 tygodnie później...
  • Developer/owner
Napisano

Gdybyś @Lexon zachował kulturę to skarga byłaby zamknięta, jednak patrząc na ton Twojej wypowiedzi jestem w stanie uznać, że opis sytuacji jak i screeny od @TajemniczyJJ są odpowiednimi dowodami. Jeśli jesteś arogancki nawet w skardze na siebie to na serwerze z pewnością jest zdecydowanie gorzej.

Odbieram oskarżonemu uprawnienia kategorii C z blokadą ponownego zdawania na 2 dni.

Zamykam.

• Haha 1
  • proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...