DADI954 Napisano 24 Kwietnia 2024 Napisano 24 Kwietnia 2024 Nick: DADI954 Nick osoby nakładającej kare: Nie pamiętam Powód nałożenia kary: multikonto Krótki opis sytuacji: Z tego co pamiętam, dostałem bana na miesiąc chyba i założyłem multikonto bym mógł dalej grać. Było to już parę lat temu dokładniej w 2021 roku. Kilka lat minęło a bardzo miło wspominam ten serwer i chciałbym jeszcze od czasu do czasu sobie pograć. Wiem że źle zrobiłem, przyznaje się do błędu i przepraszam bardzo za to. Dowody: Brak Coś od siebie: Po tych kilku latach przerwy ogarnąłem się i obiecuje poprawę. 1
Administrator Beezy Napisano 27 Kwietnia 2024 Administrator Napisano 27 Kwietnia 2024 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 40k przez miesiąc na holowniku ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). 1 1
DADI954 Napisano 28 Kwietnia 2024 Autor Napisano 28 Kwietnia 2024 Czy dało by radę wydłużyć czas do 2 miesięcy? Ze względu na to iż pracuje i będę mieć matury teraz czy to juz jest twardy limit bez możliwości negocjacji?
Administrator Beezy Napisano 28 Kwietnia 2024 Administrator Napisano 28 Kwietnia 2024 Niestety, warunki nie podlegają negocjacji.
DADI954 Napisano 28 Kwietnia 2024 Autor Napisano 28 Kwietnia 2024 Dobrze to akceptuje te warunki i dziękuję za szansę.
Administrator Beezy Napisano 28 Kwietnia 2024 Administrator Napisano 28 Kwietnia 2024 Ban zdjęty, prace społeczne nałożone. 1
Rekomendowane odpowiedzi