Skocz do zawartości

Pistolero. ukarany przez Nyko

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Pistolero.

Nick osoby nakładającej kare: @NyKo

Powód nałożenia kary: Multikonto

Krótki opis sytuacji: Krótko mówiąc na moim pierwotnym koncie grałem nie tak jak się powinno grać czyli odwalałem. Po jakimś czasie od dostania bana na pierwotnym koncie, postanowiłem zrobić sobie multikonto. Większość osób które znały mnie z pierwotnego konta, poznały mnie na multikoncie łącznie z osobami z administracji, ale nikt nie próbował mnie karać. Pewnego razu spytałem Nyko o jeden drażliwy temat z organizacją i niestety zostałem zbanowany za multikonto.

Dowody: 

Coś od siebie: Wiem, że multikonta na serwerze są zakazane, ale na nowym koncie poza małymi potknięciami nie łamałem regulaminu. Bardzo chciałbym kontynuować rozgrywkę na waszym serwerze, tym razem całkowicie zgodnie z regulaminem nawet bez najmniejszych potknięć. Mam nadzieje, że wspólnymi siłami dojedziemy do porozumienia. Pozdrawiam. 

• Haha 1
  • Confused 1
  • Jestem przeciw 1
  • 2 tygodnie później...
  • Administrator
Napisano

Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

- jeśli twoje zachowanie nie ulegnie poprawie to wracasz na bana pernamentnego bez możliwości apelacji
- status OSZUST na 2 miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
- blokada handlu na 2 miesiące
- prace społeczne 100k na kurierze przez 2 miesiące

System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

• Like 1
  • Haha 1
  • Jestem za 1
  • 2 tygodnie później...
  • Administrator
Napisano

Apelacje zamykam z powodu braku odpowiedzi.

• NyKo zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...