Sasha420 Napisano 20 Kwietnia 2024 Napisano 20 Kwietnia 2024 Nick: Sparky Nick osoby nakładającej kare: Beezy Powód nałożenia kary: Włamania na konta, kradzież majątku, troll Krótki opis sytuacji: Witam szanowną administracje serwera. Na wstępie chciałbym przeprosić za moje dziecinne zachowanie w kierunku Bezzy'iego za kłamstwa z poprzedniej apelacji. Pewnego dnia był wyciek który został opublikowany na jeden ze stron darknetu i gdy się o tym dowiedziałem, to postanowiłem wejść i pobrać plik z hasłami do tak naprawdę wszystkiego. Zacząłem przeglądać linijki z hasłem "fivelife" i logować się na konta. Sprawdzałem majątki i przelewałem pieniądze lub rozdawałem je pobliskim osobom. Kilka osób miało naprawdę dosyć spore majątki i przekazywałem je między kontami. Przeglądając plik natrafiłem na konto znajomego z platformy MTA, zalogowałem się, ale z racji że razem graliśmy to akurat tam nic nie ruszałem. Poinformowałem go żeby zmienił hasło przy okazji wysyłając screena z jego konta. Wracając... po tak naprawdę kilku godzinach miałem już dosyć spory majątek, kupiłem pojazd i przegrałem na serwerze 2 tygodnie bez żadnej konsekwencji za swój idiotyczny czyn. Po 2 tygodniach wyjechałem za granice gdzie przebywam do tej pory. Kumpel poinformował mnie pewnego dnia, że ktoś otrzymał bana za przyjmowanie majątku, totalnie to zlałem. Po powrocie do Polski na kilka dni stwierdziłem, że zaloguje się na konto żeby chwile pograć. Przy próbie zalogowania na konto oczom ukazał się komunikat o banie. Bez chwili zastanowienia napisałem apelacje na forum w której okłamałem administratora o mojej niewiedzy i zasłaniając się wyjazdem do innego kraju. Nie wiem ile dokładnie minęło, ale wiadomo... apelacja została odrzucona i pierwsze co zrobiłem to napisałem w statusie na forum coś w stylu "jeśli chcesz to mam jeszcze 500 kont", nie pamiętam dokładnie ale był to blef. Drugiego dnia ujrzałem informacje o blokadzie konta na forum. Dowody: - [13:41] Coś od siebie: Nie jest to może krótki opis sytuacji, ale opisałem jak wyglądała cała sytuacja bez żadnego kłamstwa. Chciałbym przeprosić administracje za swoje zachowanie. Nie myślałem w tamtym momencie o jakiejkolwiek konsekwencji, a jedynie sposób na szybkie wzbogacenie. Teraz tak naprawdę żałuje, że okradałem ludzi którzy na to pracowali dla własnej korzyści. Czy jest możliwość odbanowania konta na forum oraz serwerze? // Wklejam za kolege
Administrator Beezy Napisano 23 Kwietnia 2024 Administrator Napisano 23 Kwietnia 2024 Nie zostaniesz odbanowany.
Rekomendowane odpowiedzi