SzyszkaGamesPlay Napisano 14 Kwietnia 2024 Napisano 14 Kwietnia 2024 (edytowane) Nick: SzyszkaGamesPlay Nick osoby nakładającej kare: Arrow Powód nałożenia kary: Obraza Administracji. Krótki opis sytuacji: Podczas poźnynych godzin nocnych na serwerze, uczestniczyła grupka graczy, w momencie rozmowy między graczami padły słowa "nie dziwne jak się ma kija w dupie". Jestem zaniepokojony oraz zasmucony z powodu mojego zachowania było ono nie odpwiednie aczkolwiek było późno w nocy mówiłem tam różne rzeczy nie miałem na celu nikogo urazić, który mogł być uznany za niestosowny oraz krzywdzący przez osoby, które go usłyszały. Chciałem przeprosić członka admnistracji którego rzekomo obraziłem aczkolwiek nie mam pojęcia o którą osobę może tutaj chodzić, ale nie zmienia to faktu że moje słowa mogł kogoś urazić dlatego przepraszam za moje zachowanie było karygodne od siebie mogę dodać że jest mi to bardzo ciężko przyznać. Jeszcze raz przepraszam za mój nieodpowiedni komentarz i za wszelkie negatywne konsekwencje, które mogły one powodować. Mam nadzieję, że moje prośby o wybaczenie zostaną przyjęte i że mogę liczyć na Waszą wyrozumiałość i wybaczenie. Z Poważaniem SzyszkaGamesPlay Dowody: Coś od siebie: Szanowna Administracja serwera Fivelife, Chciałbym skorzystać z tej okazji, aby wyrazić moje najszczersze przeprosiny za niedopuszczalne zachowanie oraz obraźliwe słowa, które wypowiedziałem podczas mojej ostatniej interakcji na serwerze. Jestem bardzo zaniepokojony faktem, że moje zachowanie mogło sprawić ból i nieprzyjemność dla Waszej szanownej Administracji oraz całej społeczności serwera. Jestem świadomy roli Waszej jako Administracja serwera, oraz pracy jaka jest wkładana w utrzymania porządku na serwerze. Doceniam Wasz trud oraz poświęcenie, pragnę podkreślić moją szczerą wdzięczność w Wasze zaangażowanie oraz profesjonalizm. Jeszcze raz przepraszam za wszelkie nieprzyjemności, związane z moim nieodpowiedzialnym zachowaniem. Edytowane 14 Kwietnia 2024 przez SzyszkaGamesPlay 2 1
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 18 Kwietnia 2024 Junior Administrator Napisano 18 Kwietnia 2024 Tak jak tutaj. Nic się nie zmienia. Karę odczekasz do końca. 1
Rekomendowane odpowiedzi