SzyszkaGamesPlay Napisano 10 Kwietnia 2024 Napisano 10 Kwietnia 2024 (edytowane) Nick: SzyszkaGamesPlay Nick osoby nakładającej kare: Arrow Powód nałożenia kary: Obraza Administracji. Krótki opis sytuacji: Podczas późnych godzin nocnych na serwerze, w którym uczestniczyła grupa kilku graczy, w momencie rozmowy pomiędzy nami aktywność jednego z graczy, który prawdopodobnie był obserwowany przez członka administracji, wypowiedziałem nieodpowiednie, obelżywe słowa, mówiąc: "nie dziwne jak się ma kija w dupie". Jestem głęboko zaniepokojony i zasmucony z powodu mojego nietaktownego i obraźliwego komentarza, który mógł być uznany za niestosowny oraz krzywdzący przez osoby, które go usłyszały. Uświadomiłem sobie, że moje zachowanie było nieodpowiednie i nieadekwatne do sytuacji, a słowa, których użyłem, mogły sprawić ból lub obrazę. Pragnę serdecznie przeprosić całą grupę administracji, a także konkretną osobę, która miała nas pod obserwacją, za moje słowa i za wszelkie nieprzyjemności, jakie mogły być wynikiem mojego niewłaściwego komentarza. Wyrażam również publicznie moją skruchę i żal za ten incydent. Jestem gotów wyciągnąć wnioski z tej sytuacji, aby w przyszłości zachować odpowiednią kulturę i szacunek wobec siebie nawzajem na serwerze. Sądzę, że wypadek ten był dla mnie ważną lekcją. Jeszcze raz przepraszam za mój nieodpowiedni komentarz i za wszelkie negatywne konsekwencje, które mogły one powodować. Mam nadzieję, że moje prośby o wybaczenie zostaną przyjęte i że mogę liczyć na Waszą wyrozumiałość i wybaczenie. Z Poważaniem SzyszkaGamesPlay Dowody: Coś od siebie: Szanowna Administracja serwera Fivelife, Chciałbym skorzystać z tej okazji, aby wyrazić moje najszczersze przeprosiny za niedopuszczalne zachowanie oraz obraźliwe słowa, które wypowiedziałem podczas mojej ostatniej interakcji na serwerze. Jestem bardzo zaniepokojony faktem, że moje zachowanie mogło sprawić ból i nieprzyjemność dla Waszej szanownej Administracji oraz całej społeczności serwera. Zrozumiałem, że moje słowa były nieodpowiednie, niezgodne z zasadami serwera oraz całkowicie nieakceptowalne. Pragnę Was zapewnić, że nie miałem zamiaru nikogo obrażać ani prowokować. Byłem wtedy w złym nastroju, co nie usprawiedliwia jednak mojego postępowania. Jestem głęboko skruszony i żałuję, że doprowadziłem do sytuacji, w której konieczne są takie wyjaśnienia i przepraszam za wszelkie zamieszanie i niejasności. Jestem świadomy znaczenia Waszej roli jako Administracji serwera, oraz ogromnej pracy jaką wkładacie w utrzymanie porządku i harmonii na serwerze. Doceniam Wasz trud i poświęcenie, oraz pragnę podkreślić moje szczerą wdzięczność za Wasze zaangażowanie i profesjonalizm. Proszę pozwólcie mi ponownie Was zapewnić, że nie było to moje zamiar i obiecuję znaczne poprawy w moim zachowaniu. Pragnę prosić o wyrozumiałość i wybaczenie za moje niedopuszczalne postępowanie oraz obraźliwe słowa, które bezrefleksyjnie wypowiedziałem. Jeszcze raz serdecznie przepraszam za wszelkie zaistniałe nieprzyjemności i konsekwencje, związane z moim nieodpowiednim zachowaniem. Proszę pozwólcie mi pokazać, że jestem gotowy na naukę z moich błędów i chętny do powrotu do wspólnej, przyjaznej atmosfery na serwerze Fivelife. W trakcie pisania apelacji wypiło się trochę alkoholu na lepsze myślenie jak napisać ów apelacje. Edytowane 10 Kwietnia 2024 przez SzyszkaGamesPlay 1 1
Rekomendowane odpowiedzi