Sobik321 Napisano 9 Kwietnia 2024 Napisano 9 Kwietnia 2024 Nick: sobik321 Nick osoby nakładającej kare: Arrow Powód nałożenia kary: obraza administracji brak poprawy Krótki opis sytuacji: nie wiem o chodzi za bardzo ale podjerzewam ze chodzi o partnerke arrowa bo byłem na afku i wracam i ban , Dowody: brak Coś od siebie: po prostu nie lubie jak jest stypa ale zdałem sobię sprawę że w taki sposób psuje graczom rozgrywkę, już zrozumiałem swoje karygodne zachowanie i obiecuje poprawe 1
Administrator Beezy Napisano 16 Kwietnia 2024 Administrator Napisano 16 Kwietnia 2024 Możemy dać Ci drugą szansę, jednak musisz spełnić nasze warunki: prace społeczne***: 50k przez miesiąc na holowniku ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. 1
Sobik321 Napisano 17 Kwietnia 2024 Autor Napisano 17 Kwietnia 2024 (edytowane) AKCEPTUJE Edytowane 17 Kwietnia 2024 przez Sobik321
Administrator Beezy Napisano 17 Kwietnia 2024 Administrator Napisano 17 Kwietnia 2024 Ban zdjęty, prace społeczne nałożone. 1
Rekomendowane odpowiedzi