Skocz do zawartości

Dzemiasty ukarany przez Norcio_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Dzemiasty

Nick osoby nakładającej kare: Norcio_PL

Powód nałożenia kary: Włamania na konta 

Krótki opis sytuacji: Kiedyś wpadł mi pomysł na szybkie wzbogacenie poprzez włamania na konta, w tamtym okresie pamiętam że był duży wyciek baz danych, ową baze dostałem od znajomego i nie wiem co mi w tym momencie przyszło do głowy żeby wejść na konto i przekazać sobie gotówkę poprzez wystawienie pojazdu na giełdzie i kupienie go po zawyżonej cenie. Żałuję tego do tej pory byłem głupi, jest to moja 4 apelacja, i naprawdę bardzo żałuję mojego czynu i chciał bym powrócić na serwer.

Dowody: brak 

Coś od siebie: Minęło już bardzo dużo czasu, dojrzałem i zrozudmiałem że to był bardzo głupi błąd z mojej strony, bardzo przepraszam za mojego karygodne zachowanie, liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji, przyjmę każdą możiwą karę.

link do poprzedniej apelacji: 

• Jestem za 3
  • Jestem przeciw 5
Napisano

W takim razie jak chciałbyś odpokutować swoje zachowanie? 

Napisano

Prace społeczne a jeśli to za mało to zerowanie konta

• Jestem za 1
Napisano

Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy

blokada handlu na 6 miesiecy

prace społeczne***: 175 000$ przez 6 miesięcy na pizzaboyu 

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

• Like 1
  • Confused 1
  • Jestem za 2
  • Jestem przeciw 1
Napisano

Zostałeś odbanowany, prace społeczne nałożone. Możesz wrócić na serwer.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...