Dzemiasty Napisano 9 Kwietnia 2024 Napisano 9 Kwietnia 2024 Nick: Dzemiasty Nick osoby nakładającej kare: Norcio_PL Powód nałożenia kary: Włamania na konta Krótki opis sytuacji: Kiedyś wpadł mi pomysł na szybkie wzbogacenie poprzez włamania na konta, w tamtym okresie pamiętam że był duży wyciek baz danych, ową baze dostałem od znajomego i nie wiem co mi w tym momencie przyszło do głowy żeby wejść na konto i przekazać sobie gotówkę poprzez wystawienie pojazdu na giełdzie i kupienie go po zawyżonej cenie. Żałuję tego do tej pory byłem głupi, jest to moja 4 apelacja, i naprawdę bardzo żałuję mojego czynu i chciał bym powrócić na serwer. Dowody: brak Coś od siebie: Minęło już bardzo dużo czasu, dojrzałem i zrozudmiałem że to był bardzo głupi błąd z mojej strony, bardzo przepraszam za mojego karygodne zachowanie, liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji, przyjmę każdą możiwą karę. link do poprzedniej apelacji: 3 5
Norcio_PL Napisano 14 Kwietnia 2024 Napisano 14 Kwietnia 2024 W takim razie jak chciałbyś odpokutować swoje zachowanie?
Dzemiasty Napisano 14 Kwietnia 2024 Autor Napisano 14 Kwietnia 2024 Prace społeczne a jeśli to za mało to zerowanie konta 1
Norcio_PL Napisano 17 Kwietnia 2024 Napisano 17 Kwietnia 2024 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na 6 miesiecy prace społeczne***: 175 000$ przez 6 miesięcy na pizzaboyu ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. 1 1 2 1
Norcio_PL Napisano 18 Kwietnia 2024 Napisano 18 Kwietnia 2024 Zostałeś odbanowany, prace społeczne nałożone. Możesz wrócić na serwer.
Rekomendowane odpowiedzi