Skocz do zawartości

Skarga na Below

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 08.04.2024 godz. 21:30 

Nick oskarżającego: szaniteku

Nick oskarżonego: Below

Powód napisania skargi: Uciążliwa osoba - delikwent VDM'uje niewinnych ludzi, oprócz tego - jeździ za mną przez godzinę zajeżdżając mi drogę, taranując, wyzywając i tak dalej.. Kompromituje się swoim zachowaniem.

Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/UNUdiHQ - niżej na stronie znajduje się więcej klipów

• Haha 1
  • Jestem za 1
  • Jestem przeciw 4
Napisano

A i pisze za shaniteku bo ma bana na forum

Napisano (edytowane)

Haha wariacie, wyciąłeś z kontekstu, sami mnie wyzywaliście i gnębiliście, taran nie raz nie dwa, tego twojego koleżkę tylko zepchnąłem z samochodu bo mi ciągle właził na maskę, sam wyzywasz mnie na DC i prowokujesz.

Najlepszy edytor ever, sam zajeżdzałeś mi drogę, jechalem za Tobą przykładowo na pełnym gazie i nagle w tunelu mi hamujesz przed maską to się dziwisz że strzała w tył dostałeś? :D 

obraz_2024-04-08_222913206.png

Edytowane przez Below
Napisano

A kim jest Krystian tak w ogóle? nie znamy go XD

Napisano (edytowane)

Ta odpowiedź nie usprawiedliwia Cię od czynów, których dokonałeś na wyżej wysłanych dowodach. Tak samo nie wiem co miałeś na myśli wysyłając podrabiany screen (który i tak nic nie wnosi do tej skargi) no ale dobra, poniżaj się dalej.

wstawiam za szaniteku

Edytowane przez 13dawid12
Napisano (edytowane)

Screen w żaden sposób nie jest podrabiany, używasz kilku kont i każdy to wie, za tamtą "godzinę nękania" mój Ty biedaku, dostałem mute na voice na 8k minut, co opłaciło się całemu serwerowi bo dzięki temu wy również otrzymaliście odpowiednie kary.

Poza tym na każdym z nagrań widać co nieco że to Wy się podkładacie, 2 razy to ty za mną jechałeś, raz zahamowałeś w tym tunelu specjalnie żebym się w Ciebie wbił, a na mirror widać że ten twój koleżka sam wskakuje mi na maske i do mnie strzela więc powodzenia.

Nie pozdrawiam i życzę nie miłego dnia.

Edytowane przez Below
Napisano

Słuchaj szczurek, co mnie interesuje twój mute? Skoro skarga dotyczy tylko i wyłącznie twojego taranowania i VDM.

Nikt się nie podkładał, to TY jeździłeś za nami przez godzinę prowokując nas. Jeśli chodzi o tunel, to wpadłem w poślizg i próbowałem dalej jechać, lecz ty wolałeś w nas wjechać z całej pety. Co do VDM to wyraźnie widać, że go przejechałeś i nikt Ci na maskę nie wskakiwał - więc nie usprawiedliwiaj się, że do ciebie strzelał.

Nie wyżalaj się więcej, bo w niczym już Ci to nie pomoże.

Pisze za szaniteku

• Haha 2
Napisano

Gracz @Below zostanie ukarany za taranowanie kat.B. Odrzucam oskarżenia za VDM, gdyż dobrze widać że samemu biegacie graczowi pod maską, jednocześnie nawet nie zostały zadane mu obrażenia bo zdążył odskoczyć.

Jednocześnie ostrzegam oficjalnie Waszą paczkę żebyście nie prowokowali innych graczy, macie przegranych mało godzin na serwerze, niskie poziomy, a posiadacie bogatszą historię kar, niż nie jeden gracz grający tutaj kilka lat.

Skarga rozpatrzona, zamykam.

• Like 1
  • Haha 1
  • lajoN zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...