SzyszkaGamesPlay Napisano 7 Kwietnia 2024 Napisano 7 Kwietnia 2024 (edytowane) Nick: SzyszkaGamesPlay Nick osoby nakładającej kare: Arrow Powód nałożenia kary: Obraza administracji. Krótki opis sytuacji: Była sobie 4 rano było nas parę osób na mirror i gadaliśmy o wszystkim powiedziałem coś w stylu "nie dziwne jak się ma kija w dupie" i nie padło nigdzie żaden nick nie wiem dla czego ktoś pomyślał że mówię do ów osoby wydaje mi się że wiem o kogo może chodzić bo siedziała na niewidce i podsłuchiwała co rozmawialiśmy co jest nie ładnym zachowaniem z ów strony bo według mnie za mocno przesadziła w tej sytuacji. Dodam że Arrowa nie było wtedy na serwerze kiedy była ta cała sytuacja .Jeżeli chodzi o to co mówiłem to nie kierowałem słów do ów pani ona nie jest pępkiem świata żeby cały czas o tę osobę chodziło. Nie będę przepraszał za nic ponieważ z mojej strony mogę powiedzieć że nie miałem na myśli ów osoby. Dowody: Coś od siebie: Co tu dużo pisać dostałem bana za akcję która odbyła się o 4 rano na serwerze gdzie rozmawiałem z innymi graczami wydaje mi się że nie ma co się dużo produkować uważam że banicja została nie słusznie nałożona i bez podstawna proszę aby jakiś członek z czerwonych sprawdził moją apelację. Świadkowie zdarzenia @Migaro , @Serekk, @Kig4m , @Fauvii, @Fallen_MRGPozdro. Edytowane 7 Kwietnia 2024 przez SzyszkaGamesPlay 3 3
Administrator Beezy Napisano 8 Kwietnia 2024 Administrator Napisano 8 Kwietnia 2024 Karę odczekasz do końca. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi