Skocz do zawartości

Zion Classic - pierwsza sztuka BCM

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Model pojazdu: Zion Classic
ID: 6400

Przebieg: circa 70k

Wersja silnika: 3.5

Cena: [ CW: 0| MP: 10k] licytujemy stock, cene demontu dodamy później

Tuning: Absolutne FT mechaniczne + wizu

Kontakt: dc: paranoeek

Licytacja trwa do: [data, godzina] 20.04.2024, 4:20

Dzień, bez dobry bo jakby był dobry to bym miał więcej takich fur na licke, a tak żeście nie odroczyli gratyfikacji i ściągnęli na rynek moje cudeńka - smacznego

Na licytację wlatuje chyba najważniejsza fura w mojej niegdysiejszej kolekcji. Z wielu względów jest to auto absolutnie po dach wypełnione sentymentem, także bez śmiesznych bidów bo już nigdy więcej tego nie wystawię. Ten samochód to 1 z 3 najlepszych rzeczy, które mi się przydarzyły 27.08.2019 i był wisienką na torcie tego spaniałego oguem dnia. Wspominając o dniu zakupu - to jest tu taka ciekawostka, mianowicie kupiłem to auto dwa razy, a nie sprzedałem ani razu, a wy dalej płaczcie bo bartekfotokomurka fure w chromie zrobił i przepłacił. Ludzie bez polotu są wykluczeni z licytacji - ich podbitki się nie liczą (będę od razu robił selekcje).

Jest to udokumentowana PIERWSZA sztuka na serwerze (dołączam pierwszy zrobiony przeze mnie raport i aktualny ze wszystkimi ficzerami). To full pakiet bez lowkey bieda buildu. Czarna fela typu track Retro 3 Piece. Nitro mokre pod vmax butla na 10 pyknięć. Niedawno założona konwersja napędu pod AWD - elegancko skalibrowana pod najlepsze możliwe prowadzenie, dodatkowo opcja odpięcia przodu jakby wam się kłóciło stare BMW z AWD. Zabezpieczenie karoserii przed stłuczeniami, również w pakiecie. Korespondujące z lakierem kremowe wnętrze. Szokujące niektórych pozbawionych gustu upopladuw szyby typu Pimp. Sea Green zegary. Geometria na szeroki lacz, delikatny camber, spas na zapałkę. Żeby to się jakoś prowadziło wrzucona zawiecha 1 (zalecany poziom air ride do jazdy to 4, najlepsze usztywnienie i koła mocno nie clipują). Do tego dołożona przekładnia kierownicza 3, ustawienie można dostosować pod siebie. FT to jest FT, a nie "sory nie wyhamowałem" więc ofc hamy 3 siedzą. Do tego opony Race II z żółtymi napisami kurna performance (aktualnie się skończyły, więc i napisy zdjąłem - na życzenie mogę nieodpłatnie ponownie założyć). Hydrołapa, Tempomat, Antyradar i skrzynia sekwencyjna oczywiście na pokładzie. Jako dodatkowe wyposażenie w bagażniku znajduje się pełny kanister z beną, zestawy naprawcze i sweter po wuju, który był hustlerem. 

Jeśli cena mnie nie zadowoli pojazd zostaje u mnie.

aukcja3.png

image.png

20240407121844_1.jpg

20240407121902_1.jpg

20240407122257_1.jpg

Edytowane przez Belmondoe
  • Like 4
  • Sad 1
  • Junior Administrator
Napisano

500k

Napisano

offka z dc 1.3kk

Napisano
1 godzinę temu, Belmondoe napisał:

elegancko skalibrowana pod najlepsze możliwe prowadzenie

jeżdziłem i co do tego bym sie kłocił (sent fl lepszy)

jako fan bmw i naczelny serwerowy posiadacz gruzów w przechowywalni nie odpuszcze tej fury

1.5kk jak sie odrobie ;)

Napisano
1 godzinę temu, Kuchtens napisał:

3.2kk

ty mi oddaj flke a nie kolejnego mi zabierasz

3,25

Napisano (edytowane)

.

Edytowane przez Kuchtens
Napisano (edytowane)
21 godzin temu, Mikixxd napisał:

ty mi oddaj flke a nie kolejnego mi zabierasz

3,25

Dobra odpuszczę Ci :D zostaje przy 3.2kk

Edytowane przez Kuchtens
  • 2 tygodnie później...
  • Junior Administrator
Napisano

Oferta niewzbudzająca zainteresowania będzie usunięta po 3 dniach.

Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...