Krycha672 Napisano 6 Kwietnia 2024 Napisano 6 Kwietnia 2024 (edytowane) Nick: Krycha672 Nick osoby nakładającej kare: Arrow Powód nałożenia kary: Obraza Administracji Krótki opis sytuacji: Witam, sytuacja wygląda tak, że dziele internet (a więc adres IP) ze swoim bratem grającym pod nickiem SzyszkaGamesPlay. Gdy zaczynaliśmy grę na FiveLife pytaliśmy się czy można grać na jednym IP i uzyskaliśmy odpowiedź że tak, ale nie możemy handlować itd. Dostosowaliśmy się do tego i graliśmy tak ponad rok . Dzisiaj brat dostał bana za obrazę Administratora a przez to że gramy na jednym IP rykoszetem poszło na mnie gdzie niczym nie zawiniłem. Nie ponoszę odpowiedzialności za zachowanie mojego brata i nie pochwalam tego co zrobił. A kare dostałem tylko przez wspólne IP. Dowody: Coś od siebie: Coś od siebie: W całej tej sytuacji jestem osobą "trzecią" która nie obraziła Administratora a została ukarana za zachowanie brata. Dlatego proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji i udzielenie mi pomocy z zaistniałą sytuacją przed którą zostałem postawiony. Edytowane 6 Kwietnia 2024 przez Krycha672
Rekomendowane odpowiedzi