adamek1221 Napisano 2 Kwietnia 2024 Napisano 2 Kwietnia 2024 (edytowane) Nick: adamek1221 Nick osoby nakładającej kare: Stasioweee Powód nałożenia kary: Ucieczka z serwera podczas pościgu Krótki opis sytuacji: Robiłem sobie zlecenie na sprow.2 i zatrzymał mnie do kontroli za stwarzanie zagrożenia więc zaczełem uciekać (ucieczka po 40km się ostatecznie nie powiodła przez zbugowany samochód który utknął w podłodze po czym odsiedziałem swoje po czym policja mnie ganiała odrazu jak widziała a uciec sie nie da z powodu na ogromne ułatwienia(cheaty) dla policji w postaci blipów (była ankieta na temat blipów na mapie z większością na usunięcie ich ale po płaczu LSPD zostały przywrócone bo umiejętności ich zawodziły i pościgi trwały 15-60 sek) więc opuszczałem serwer podczas pościgu bo uznawałem że używanie blipów na mapie jest ciosem poniżej pasa i robiłem to do momentu aż nie odpuścił bo tylko kampił pod pracami i nie dało się grać a ugadywanie się z osobą co jest must-winem mijało się z celem Dowody: - Coś od siebie: Usuńcie chociaż te blipy z mapy bo to zwykłe oszustwo i ogromna przewaga na stronę LSPD a co do mojego zachowania przy ucieczkach zacząłem walić reconnecty jak się zaczeła ta patologia dziać przykładowo z listem gończym o którym się dowiaduje dopiero na pracy podczas kontroli Edytowane 2 Kwietnia 2024 przez adamek1221 9 1
Administrator Beezy Napisano 4 Kwietnia 2024 Administrator Napisano 4 Kwietnia 2024 Odczekasz karę do końca.
Rekomendowane odpowiedzi