Skocz do zawartości

adamek1221 ukarany przez Stasioweee

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: adamek1221

Nick osoby nakładającej kare: Stasioweee

Powód nałożenia kary: Ucieczka z serwera podczas pościgu

Krótki opis sytuacji: Robiłem sobie zlecenie na sprow.2 i zatrzymał mnie do kontroli za stwarzanie zagrożenia więc zaczełem uciekać (ucieczka po 40km się ostatecznie nie powiodła przez zbugowany samochód który utknął w podłodze po czym odsiedziałem swoje po czym policja mnie ganiała odrazu jak widziała a uciec sie nie da z powodu na ogromne ułatwienia(cheaty) dla policji w postaci blipów (była ankieta na temat blipów na mapie z większością na usunięcie ich ale po płaczu LSPD zostały przywrócone bo umiejętności ich zawodziły i pościgi trwały 15-60 sek) więc opuszczałem serwer podczas pościgu bo uznawałem że używanie blipów na mapie jest ciosem poniżej pasa i robiłem to do momentu aż nie odpuścił bo tylko kampił pod pracami i nie dało się grać a ugadywanie się z osobą co jest must-winem mijało się z celem

Dowody: -

Coś od siebie: Usuńcie chociaż te blipy z mapy bo to zwykłe oszustwo i ogromna przewaga na stronę LSPD a co do mojego zachowania przy ucieczkach zacząłem walić reconnecty jak się zaczeła ta patologia dziać przykładowo z listem gończym o którym się dowiaduje dopiero na pracy podczas kontroli

Edytowane przez adamek1221
  • Haha 9
  • Confused 1
  • adamek1221 zmienił tytuł na adamek1221 ukarany przez Stasioweee
  • Administrator
Napisano

Odczekasz karę do końca.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...