Valerss_yt Napisano 2 Kwietnia 2024 Napisano 2 Kwietnia 2024 Data i godzina zdarzenia: 02.04.2024 3:43 Nick oskarżającego: Valerss_yt Nick oskarżonego: Haxe Powód napisania skargi: Bugowanie dm Dowody w postaci logów lub screenshotów: poinformowanie o skardze gracz był informowany o tym ze buguje 1
Haxe Napisano 2 Kwietnia 2024 Napisano 2 Kwietnia 2024 Przepraszam byłem bardzo zmenczony i nie wiem co robiłem jak chciecie możecie mnie banować lub dać do więzienia ostatni raz to zrobiłem przepraszam nie czytał regulaminu proszę żeby nie było bana
Valerss_yt Napisano 2 Kwietnia 2024 Autor Napisano 2 Kwietnia 2024 Powiem tak z racji iż sam nie byłem kiedyś święty i sam byłem na banie dostajesz z mojej strony 2 szanse jeśli powtórzysz sytuację kiedy kolwiek i jak ktoś to zgłosi czy to ja czy ktoś inny nie ma karty przetargowej w skrócie dostajesz kare bez gadania i tyle życzę dalszej i milej rozgrywki na serwerze five life i nie zmarnuj tej szansy . Temat do zamknięcia oddalam zarzuty 1
Queen Napisano 2 Kwietnia 2024 Napisano 2 Kwietnia 2024 3 godziny temu, Haxe napisał: Przepraszam byłem bardzo zmenczony i nie wiem co robiłem jak chciecie możecie mnie banować lub dać do więzienia ostatni raz to zrobiłem przepraszam nie czytał regulaminu proszę żeby nie było bana Parę razy oglądałam owe nagranie i nie widać na nim, żebyś był zmęczony, chociaż by po twoich wypowiedziach do Funkcjonariusza. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania. Fakt jest taki ze kolega @Haxe zabugował DM świadomie na nagraniu widać ze nie uderzył raz a zabił Tak ze @HaxeZostanie ukarany za Bugowanie DMZamykam oraz przenoszę do Archiwum. 1
Rekomendowane odpowiedzi