Skocz do zawartości

Skarga na Haxe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 02.04.2024 3:43

Nick oskarżającego: Valerss_yt

Nick oskarżonego: Haxe

Powód napisania skargi: Bugowanie dm

Dowody w postaci logów lub screenshotów: 

poinformowanie o skardze image.png?ex=661de5b0&is=660b70b0&hm=a44

gracz był informowany o tym ze buguje image.png?ex=661de02a&is=660b6b2a&hm=410

• Like 1
Napisano

Przepraszam byłem bardzo zmenczony i nie wiem co robiłem jak chciecie możecie mnie banować lub dać do więzienia ostatni raz to zrobiłem przepraszam nie czytał regulaminu :( proszę żeby nie było bana 

Napisano

Powiem tak z racji iż sam nie byłem kiedyś święty i sam byłem na banie dostajesz z mojej strony 2 szanse jeśli powtórzysz sytuację kiedy kolwiek i jak ktoś to zgłosi czy to ja czy ktoś inny nie ma karty przetargowej w skrócie dostajesz kare bez gadania i tyle życzę dalszej i milej rozgrywki na serwerze five life i nie zmarnuj tej szansy  . Temat do zamknięcia  oddalam zarzuty 

• Like 1
Napisano
3 godziny temu, Haxe napisał:

Przepraszam byłem bardzo zmenczony i nie wiem co robiłem jak chciecie możecie mnie banować lub dać do więzienia ostatni raz to zrobiłem przepraszam nie czytał regulaminu :( proszę żeby nie było bana 

Parę razy oglądałam owe nagranie i nie widać na nim, żebyś był zmęczony, chociaż by po twoich wypowiedziach do Funkcjonariusza.

Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.

Fakt jest taki ze kolega @Haxe zabugował DM świadomie na nagraniu widać ze nie uderzył raz a zabił 

Tak ze @HaxeZostanie ukarany za Bugowanie DM

Zamykam oraz przenoszę do Archiwum.

• Jestem za 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...