kmietowicz123 Napisano 1 Kwietnia 2024 Napisano 1 Kwietnia 2024 (edytowane) Ukarany przez: Beezy Powód: Przywłaszczenie majątku Krótki opis sytuacji: Kupiłem zentorno za 40k od znajomego ponieważ pomyliłem się o jedno zero przy tranzakcji. Po całej sytuacji dogadaliśmy sie prywatnie odnośnie reszty kwoty. Coś od siebie: Przepraszam za całą sytuacje. Wynikła ona głównie z mojej niewiedzy. Wiem że nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania, ale gdybym wiedział że jest to niedozwolone napewno oddał bym mu reszte kwoty. Szczerze proszę o unbana. Czuje sie zresocjalizowany i taka sytuacja w przyszłości napewno nie bedzie mieć miejsca. PS. Bez FL straciłem sens mojego wolnego czasu ;( Jestem gotów ponieść konsekwencje mojego błędu (mam na myśli czyszczenie konta, lub start od nowa) Edytowane 4 Kwietnia 2024 przez kmietowicz123 2 1
Administrator Beezy Napisano 4 Kwietnia 2024 Administrator Napisano 4 Kwietnia 2024 W dniu 1.04.2024 o 20:56, kmietowicz123 napisał: Krótki opis sytuacji: Kupiłem zentorno za 40k od znajomego ponieważ pomyliłem się o jedno zero przy tranzakcji. Po całej sytuacji dogadaliśmy sie prywatnie odnośnie reszty kwoty. Kłamstwo ma krótkie nogi, nie zostaniesz odbanowany. 1
Rekomendowane odpowiedzi