_Jacob__ Napisano 25 Marca 2024 Napisano 25 Marca 2024 Nick: _Jacob__ Nick osoby nakładającej kare : @Stasiowee Powód nałożenia kary : wyjście z serwera podczas poścgiu Dowody:brakCoś od siebie: miałem poścgi pojechałem na doki wskoczyłem na dach budynku i chwilkę tam stałem i się bawiłem po czym lspd wepchnęło mnie do wody i utopiło mi się autko marki rewolter. Gdy auto znikło jeden z policjantów postanowił mnie zakuć pod wodą i zginąłem ale gdy się odrodziłem na szpitalu nie byłem zakupy najprawdopodobniej się cos zbugowąło, gdy zobaczyłem że nie jestem zakuty postanowiłem wsiąść na rowerek którym pojechałem do mieszkania w klubie nocnym, gdy wszedłem do mieszkania zrobiłem reloga ponieważ klatkowało mi całą gre. Gdy się chciałem odrodzić w tym samym miejscu to nie pokazała mi się taka opcja a więc zrespiłem się w seandy shors na przecho. Z mojej strony nie widze żadnego błędu tylko po strosnie serwera a więc nie powinnienem cierpieć za błędy nie z mojej strony. Dzieuje i pozdrawiam i proszę o sprawne rozpatrzenie nie winnego bana. 5
Administrator Beezy Napisano 26 Marca 2024 Administrator Napisano 26 Marca 2024 Odczekasz karę w całości. 1
Rekomendowane odpowiedzi