Skocz do zawartości

KaKuZ ukarany przez undefined

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: KaKuZ

Nick osoby nakładającej kare: undefined

Powód nałożenia kary: Włamy na konta graczy/ przerzucanie majątku

Krótki opis sytuacji: Cała sytuacja miała miejsce około 25.10.2022. Wraz z 2 innymi znajomymi wpadliśmy na pomysł, że będziemy wykorzystywać inne konta do zarabiania na nich pieniędzy z wyścigów i przenoszenia sobie majątku na swoje główne konta. Wszystko szło zgodnie z planem aż do momentu gdy pomiędzy mną a kolegami doszło do zgrzytów. Krótko mówiąc pokłóciliśmy się i przestaliśmy razem grać. Jako iż byłem wtedy bardzo zawistnym człowiekiem pomyślałem, że zabiorę im to przez co mieli taki majątek na serwerze. Włamałem się im na konta i przeniosłem wszystko na swoje konto. 

Dowody: brak

Coś od siebie: Trochę minęło już od tej sytuacji i widzę jak fatalnie się wtedy zachowałem. Nie mam totalnie nic na swoją obronę jak wyrażenie mojej skruchy. Wiem, że bardzo źle zrobiłem i jest mi po prostu z tym głupio. Uważam, że od tamtego czasu mocno się zmieniłem jako człowiek i wiem, że już nigdy bym takiego czegoś nie powtórzył. Jeśli administracja zechce mi dać jedną i ostatnią szansę to jestem w stanie zaakceptować wszelakie warunki aby otrzymać unban'a. Przepraszam i pozdrawiam serdecznie.

ban.jpg

• Jestem przeciw 1
  • Administrator
Napisano

Nie potrzebujemy takich graczy, nie zostaniesz odbanowany.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...