Skocz do zawartości

szaniteku ukarany przez Beezy [UB 20.03]

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: szaniteku
Nick osoby nakładającej kare
: Beezy
Powód nałożenia kary
: Multikonta
Krótki opis sytuacji
: Więc tak - w związku z moim unbanem, postanowiłem powrócić na serwer po 2 latach. Wszystko było ok, do momentu kiedy nie przypomniałem sobie o moim ingocie, którego podarowałem w darowiznie mojemu znajomemu (Kajkos) przed moim banem. Toteż poprosiłem go passy do jego konta (z racji takiej, że nie miał on pobranego GTA V), żebym mógł spowrotem przywrócić go na swoje główne konto (szaniteku). Dnia 12.03.2024 zalogowałem się na jego konto aby sprawdzić czy faktycznie ten pojazd się tam znajduje - jednak jak się okazało nie było go tam, ponieważ został on skradziony w majowym wycieku danych. Po paru minutach zostałem zbanowany za multikonta.
Dowody
: -
Coś od siebie
: Nie wiem co mogę więcej dodać, moim zdaniem wyszło z tego jedno wielkie nieporozumienie - choć trochę słabo z mojej strony bo faktycznie doszło do złamania regulaminu, ale nie wiedziałem, że nie można się na chwilę zalogować na czyjeś konto. Myślę, że ta kara dała mi pewną nauczkę na przyszłość i obiecuję, że się to już nigdy więcej nie powtórzy. Pozdrawiam.

(Jeśli w tej karze chodzi również o konto xth, to stworzyłem je przez przypadek, próbując zalogować się na swoje konto szaniteku. Nawet nie stworzyłem postaci tylko od razu wyszedłem)

wstawiam za szaniteku, nie odpowiadam za treść, proszę nie karać punktami

• Haha 4
  • Jestem za 1
  • Jestem przeciw 3
  • Administrator
Napisano

Możemy dać Ci drugą szansę, jednak musisz spełnić nasze warunki:

• status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na miesiąc
  • prace społeczne***: 50k przez miesiąc na holowniku

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

• Haha 2
  • Jestem przeciw 1
Napisano

Akceptuję, jednak prosiłbym o rozpoczęcie tych prac społecznych od 20 marca, jeśli byłaby taka możliwość

• Administrator
Napisano
34 minuty temu, DDdudekPL napisał:

Akceptuję, jednak prosiłbym o rozpoczęcie tych prac społecznych od 20 marca, jeśli byłaby taka możliwość

Nie bardzo jest taka możliwość.
Możemy ewentualnie poczekać z odbanowaniem do 20 marca i wtedy termin do 20 kwietnia.

Napisano

Dokładnie o to mi chodziło, zgadzam się na taki warunek

• Beezy zmienił tytuł na szaniteku ukarany przez Beezy [UB 20.03]
  • Administrator
Napisano

Ban zdjęty, oszust nałożony.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...