Jump to content

Wykryto AdBlocka!
Prosimy o dodanie naszej strony do wyjątków Twojego programu blokującego reklamy.

Bannery na stronie nie są inwazyjne, a ich wyświetlanie pomaga nam utrzymać serwery.

Dziękujemy!

/report Pryczi gdzie jest moje retro? - Graficzny interfejs informacji o pojazdach

Pryczi
 Share

Recommended Posts

• Developer/owner

image.png

Mówią, że od przybytku głowa nie boli, a co w przypadku jak mam tyle samochodów, że po prostu mi się gubią? Albo co gorsza jestem w organizacji i moi serdeczni kumple gubią je za mnie? Co cwańszy zawodnik ratuje się jak może komendą /auta, która mimo swojej niedocenionej użyteczności, pozostawia trochę do życzenia.

image.png?ex=6601e6bd&is=65ef71bd&hm=ea6

Zapraszamy do korzystania z nowej, odświeżonej wersji tej komendy, ze znacznie rozbudowaną funkcjonalnością:

lista wszystkich pojazdów, do których masz dostęp: prywatnych, organizacyjnych i udostępnionych kluczem,

image.png

aktualna pozycja pojazdu z podglądem na interaktywnej minimapie,

image.png

stan pojazdu, czyli uszkodzenia silnika, karoserii, a oprócz tego poziom paliwa i czas do odholowania,

image.png

lista ostatnich kierowców.

image.png

Nie lubisz pisać? Nie szkodzi, możesz przejść do listy bezpośrednio z menu głównego (ESC/ SHIFT+ESC) Elementy na liście aktualizują się co dwie minuty, akurat żeby zdążyć ochłonąć po zakupie wymarzonego pojazdu.

image.png

• Like 43
  • Thanks 1

Welcome back Herwi, i welcome Pryczi. Tak trzymajcie, liczymy na was i częstsze aktualizacje. No to co, nastepnie rework ekwipunku i depozytu, jakies automatyczne stakowanie/sortowanie itd.

Edited by erazerek
  • Haha 1
  • I am for 5

• 2 months later...
 Share

• Create New...