Developer/owner Pryczi Posted March 11 Developer/owner Share Posted March 11 Mówią, że od przybytku głowa nie boli, a co w przypadku jak mam tyle samochodów, że po prostu mi się gubią? Albo co gorsza jestem w organizacji i moi serdeczni kumple gubią je za mnie? Co cwańszy zawodnik ratuje się jak może komendą /auta, która mimo swojej niedocenionej użyteczności, pozostawia trochę do życzenia. Zapraszamy do korzystania z nowej, odświeżonej wersji tej komendy, ze znacznie rozbudowaną funkcjonalnością: lista wszystkich pojazdów, do których masz dostęp: prywatnych, organizacyjnych i udostępnionych kluczem, aktualna pozycja pojazdu z podglądem na interaktywnej minimapie, stan pojazdu, czyli uszkodzenia silnika, karoserii, a oprócz tego poziom paliwa i czas do odholowania, lista ostatnich kierowców. Nie lubisz pisać? Nie szkodzi, możesz przejść do listy bezpośrednio z menu głównego (ESC/ SHIFT+ESC) Elementy na liście aktualizują się co dwie minuty, akurat żeby zdążyć ochłonąć po zakupie wymarzonego pojazdu. 43 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K4M1Lo5 Posted March 12 Share Posted March 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartoszz Posted March 12 Share Posted March 12 To kiedy jakaś aktualizacja z nową pracą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
erazerek Posted March 12 Share Posted March 12 (edited) Welcome back Herwi, i welcome Pryczi. Tak trzymajcie, liczymy na was i częstsze aktualizacje. No to co, nastepnie rework ekwipunku i depozytu, jakies automatyczne stakowanie/sortowanie itd. Edited March 12 by erazerek 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hewret Posted May 23 Share Posted May 23 Kiedy update? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts