Skocz do zawartości

_Jacob__ Ukarany przez Bezzy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: _Jacob__
Nick osoby nakładającej kare : @Beezy
Powód nałożenia kary : Przyjmowanie majątku

Dowody:brak

Coś od siebie: Chciałbym bardzo ale to bardzo przeprosić za zaistniałą sytuacje, był to pierwszy i ostatni raz. Jestem świeżym graczem na tym serwerze i jeszcze się nie zdążyłem zapoznać z niektórymi rzeczami.  Większość czasu spędzałem na pracach aby zarabiać, miałem mało konfrontacji z graczami i mało wiedziałem. Owszem jestem wstanie przyjąć jakąś kare za mój błąd jak to mówią ,,Człowiek się uczy na błędach" za którego jeszcze raz chciałbym przeprosić. Bardzo spodobał mi się ten serwer i nie chce go tak szybko opuszczać. Chciałbym bardzo poprosić o ostatnią szanse, a ten błąd wezmę do serca i będę wiedział że nie można takiego czegoś robić. Mogę jakoś odpracować ten błąd na serwerze lub prosić o zmniejszenie tej kary a ja obiecuje że to był ostatni raz. ,,Dopiero się uczę tego serwera'
Jeszcze raz bardzo przepraszam i obiecuje poprawę jeśli dostanę taką szanse. Przepraszam

Edytowane przez _Jacob__
dopisanie jednego zdania
  • Administrator
Napisano

Możemy dać Ci drugą szansę, jednak musisz spełnić nasze warunki:

• zwrot otrzymanych 100k
  • status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na miesiąc
  • prace społeczne***: 50k przez miesiąc na holowniku

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

• Jestem za 1
Napisano

Bardzo dziękuję i zgadzam się na kare

• Administrator
Napisano

Prace społeczne nałożone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...