_Jacob__ Napisano 10 Marca 2024 Napisano 10 Marca 2024 (edytowane) Nick: _Jacob__ Nick osoby nakładającej kare : @Beezy Powód nałożenia kary : Przyjmowanie majątku Dowody:brak Coś od siebie: Chciałbym bardzo ale to bardzo przeprosić za zaistniałą sytuacje, był to pierwszy i ostatni raz. Jestem świeżym graczem na tym serwerze i jeszcze się nie zdążyłem zapoznać z niektórymi rzeczami. Większość czasu spędzałem na pracach aby zarabiać, miałem mało konfrontacji z graczami i mało wiedziałem. Owszem jestem wstanie przyjąć jakąś kare za mój błąd jak to mówią ,,Człowiek się uczy na błędach" za którego jeszcze raz chciałbym przeprosić. Bardzo spodobał mi się ten serwer i nie chce go tak szybko opuszczać. Chciałbym bardzo poprosić o ostatnią szanse, a ten błąd wezmę do serca i będę wiedział że nie można takiego czegoś robić. Mogę jakoś odpracować ten błąd na serwerze lub prosić o zmniejszenie tej kary a ja obiecuje że to był ostatni raz. ,,Dopiero się uczę tego serwera' Jeszcze raz bardzo przepraszam i obiecuje poprawę jeśli dostanę taką szanse. Przepraszam Edytowane 10 Marca 2024 przez _Jacob__ dopisanie jednego zdania
Administrator Beezy Napisano 13 Marca 2024 Administrator Napisano 13 Marca 2024 Możemy dać Ci drugą szansę, jednak musisz spełnić nasze warunki: zwrot otrzymanych 100k status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 50k przez miesiąc na holowniku ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. 1
Administrator Beezy Napisano 17 Marca 2024 Administrator Napisano 17 Marca 2024 Prace społeczne nałożone.
Rekomendowane odpowiedzi