Skocz do zawartości

Skarga na Adam3k27

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Sam to zrobiłeś chce ci powiedzieć jak się zakuwa a mam broń wyciągniętą to się samo buguje. Więc to nie moja wina! I czemu mnie zakuwasz podczas strzelaniny to jest bez sensu?

Edytowane przez Adam3k27
Napisano

wlasnie dlatego załączyłem też drugi klip :D

Napisano

Ale od kiedy się zakuwa podczas strzelaniny? W regulaminie jest napisane że funkcjonariusz musi odgrywać RP a ty tego nie zrobiłeś!

Napisano (edytowane)
4 minuty temu, Adam3k27 napisał:

Ale od kiedy się zakuwa podczas strzelaniny? W regulaminie jest napisane że funkcjonariusz musi odgrywać RP a ty tego nie zrobiłeś!

za nie odgrywanie rp nie ma bana ale za bugowanie dm juz jest wiec nie ma to sensu co teraz napisales, pozatym ja jezdzilem na motorze i od sandy zaczales do mnie strzelac tak o wiec wkurzylem sie juz tym chcialem cie zakuc zebys ochłonął na chwile i odkuc a ty dalej do mnie strzelales 

Edytowane przez Pandawojownik
Napisano (edytowane)

Funkcjonariusz ma zakaz wykorzystywanie błędów gry lub serwera do zdobycia przewagi nad graczem. A ty to wykorzystałeś! Wiec po obu stronach jest wina.image.png.dca4af1a7dba95e36da3b7f824a0107d.png

Edytowane przez Adam3k27
Napisano
1 minutę temu, Adam3k27 napisał:

Funkcjonariusz ma zakaz wykorzystywanie błędów gry lub serwera do zdobycia przewagi nad graczem. A ty to wykorzystałeś! Wiec po obu stronach jest wina.

nie sadze ze jakis bug wykorzystalem, rozumie jakbym na lasso cie wzial w aucie lub cos w tym stylu ale to wydaje mi sie ze nie. Czekamy az admin rozwiąże tą sprawe i on powie co dalej 

• Like 1
Napisano (edytowane)

Funkcjonariusz @Pandawojownik, popełnił błąd przy zakuwaniu, jednakże nie uprawniało Ciebie do strzelania po zbugowaniu DM, Nastepnie po zabiciu Pandawojownika zacząłęś strzelać do niego ponownie. Więc skarga jak najbardziej słuszna. Funkcjonariusz Pandawojownik poniesie konsekwencje wewnątrz frakcyjne.

Edytowane przez Matix
Napisano

@Matix dzięki za odpowiedz.

@Adam3k27 na nagraniu nie widząc, żeby @Pandawojownikcokolwiek bugował. Bardziej złe wykonał swoja funkcje jako PD, ale to już wyjaśnił wyżej @Matix
w pierwszych sekundach od zakucia można by było rozumieć ze miss click czy coś, ale w dalszym nagraniu zacząłeś znowu strzelać tak, że byłeś świadomy tego co robisz.

Przechodząc do meritum @Adam3k27 zostanie ukarany za Bugowanie DM

Zamykam.

• Sad 1
  • Queen zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...