Barteqtomarka Napisano 7 Marca 2024 Napisano 7 Marca 2024 (edytowane) Nick: Barteqtomarka Nick osoby nakładającej kare: @Stasiowee Powód nałożenia kary: brak poprawy w zachowaniu Krótki opis sytuacji: podobno staranowałem gracza @Below mimo że nie przypominam sobie takiej sytuacji. Dowody: brak Coś od siebie: Był to wczorajszy wieczór. Wbiłem sobie do gry pojeździć autem, podjechałem na mechanika do gracza @skibav12 i w niego dla jaj uderzyłem, sam skiba nie czuł się urażony tym (byłem wtedy z nim na kanale vc discord). Odjechałem z mechanika po czym dostałem Warna za taranowanie. Napisałem reporta z zapytaniem kogo staranowałem. Przyjął go @kgoryl i stwierdził że staranowałem gracza @Below. Zdziwiłem się tym faktem, ponieważ nikogo z mojej perspektywy nie staranowałem a jak każdy wie, na serwerze nie zawsze widać wszystkich graczy. Chwilę po rozmowie z @kgorylpostanowiłem ze pojadę do Mirka zobaczyć auta jakie stoja. W drodze do niego otrzymałem bana na 12 miesięcy za brak poprawę zachowania. Miałem przed tym warnem oraz banem ostrzeżenie od@WolnoLukasz że następna moja kara na serwerze skończy się banem. Moderator @Stasiowee twierdzi że posiada klip na którym staranowałem gracza ale nie może mi go pokazać, ponieważ nie udostępniają klipów z raportów. Na dodatek twierdzi że dostałem szansę na odjechanie i z niej nie skorzystałem. Szkoda że za bug na serwerze dostaje aż tak długą karę, bo wiedząc że jestem o włos od bana raczej bym nikogo nie taranował. Jestem w stanie przyjąć praktycznie każda karę łącznie z blokada handlu Liczę na pozytywne rozpatrzenie apelacji Edytowane 7 Marca 2024 przez Barteqtomarka 1 6 2 10 28
Junior Administrator Stasiowee Napisano 8 Marca 2024 Junior Administrator Napisano 8 Marca 2024 Miałeś 2 szanse na poprawę zachowania. Nie wykorzystałeś tego. Na ten moment nie zostaniesz odbanowany. Zamykam. 5 5 2
Rekomendowane odpowiedzi