SzczechU777 Napisano 29 Lutego 2024 Napisano 29 Lutego 2024 Nick: SzczechU777 Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: wlasnie nie mam pojecia kiedys chcialem zagrac na owym serwerze pogralem godzine i nagle ban nie moge wejsc nie ma powodu Krótki opis sytuacji: nie wiem wlasnie za co i postanowilem wrocic bo mta mi sie znudzilo i tutaj chcialem pograc Dowody: Coś od siebie: licze ze to jakas pomylka nie mam pojecia naprawde o co chodzi wchodze rage mp laduje laduje i nic nie moge wejsc
Administrator Beezy Napisano 1 Marca 2024 Administrator Napisano 1 Marca 2024 Na serwerze nie ma konta z loginem "SzczechU777". Jest za to konto "Szczechu2115". Czy to tego konta dotyczy apelacja?
SzczechU777 Napisano 1 Marca 2024 Autor Napisano 1 Marca 2024 tak Szczechu2115 dokladnie nie pamietam mojego dokladnego loginu ale Szczechu2115 wlasnie na rockstar mam przepraszam za pomylke dawno nie gralem chcial bym wrocic
Administrator Beezy Napisano 1 Marca 2024 Administrator Napisano 1 Marca 2024 Bana otrzymałeś przy pierwszym zalogowaniu się na serwer za podszywanie się pod administrację. Co możesz powiedzieć na ten temat?
SzczechU777 Napisano 1 Marca 2024 Autor Napisano 1 Marca 2024 ale ja sie za nikogo nie podszywałem to wygladalo tak gralem jakos 2 lata temu zaczynam grac i nagle ban i bez powodu i postanowilem sie dowiedziec o co chodzi
Administrator Beezy Napisano 2 Marca 2024 Administrator Napisano 2 Marca 2024 Z uwagi na 1 poziom postaci oraz czas, który minął od nadania kary otrzymasz szansę. Odbanowany.
Rekomendowane odpowiedzi