Skocz do zawartości

MichalJumper ukarany przez Kamilosław

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: MichalJumper

Nick osoby nakładającej kare: Kamilosław

Powód nałożenia kary: Notoryczne odwalanie, brak poprawy

Krótki opis sytuacji: Po unbanie na serwerze w zamian za prace społeczne i poprawę zachowania, nie dotrzymałem warunku dotyczącego poprawy zachowania i po około miesiącu gry, gdy miałem już odrobione 150/250k na holo i około połowe czasu dostałem bana za wyżej wspomniany brak poprawy i odwalanie.

Dowody: 

Coś od siebie: Witam po upływie około 1.5 roku od bana na prawdę przemyślałem, swoje zachowanie i chciałbym móc wrócić na serwer z czystą kartą, grać normalnie i nie odwalać, ponieważ bardzo tęsknie za serwerem jak i kolegami z którymi na nim grałem. Zgodzę się na wszystkie warunki w zamian za unbana, więc bardzo proszę o dostanie ostatniej szansy bo na prawdę chciałbym pograć na serwerze na którym poznałem dużo fajnych osób i spędziłem dużo czasu.

• Sad 1
  • Jestem za 3
  • Administrator
Napisano

Zaakceptowałeś konkretny warunek, gdy zgodziłeś się na oszusta:

Spoiler

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Zgodnie z nim nie zostaniesz nigdy odbanowany.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...