oskarpalasz Napisano 21 Maja 2019 Napisano 21 Maja 2019 Witam uprzejmie, Wnoszę serdecznie o ukaranie gracza cyganK z powodu taranowania graczy, posiadam zdjęcia w formie dowodów, które na życzenie mogę zamieścić. Jest to notoryczne i nie spotyka tylko mnie, ale również innych graczy, którzy również posiadają dowody. Pozdrawiam Oskar Pałasz 1
CyganK Napisano 21 Maja 2019 Napisano 21 Maja 2019 (edytowane) Dobra to po 1 Podanie nie jest dobrze napisane po 2 Nie jest to prawda, a dostałem ostrzeżenie że Ciebię staranowałem po 3 Goniłem Cię bo staranowałeś mnie na giełdzie mam jakiś 5 światków nie kolegów z discorda a w tym wchodzi Support więc mordo podanie nie jest aktualne Polecam i pozdrawiam CyganK Edytowane 21 Maja 2019 przez CyganK Poprawa z nie kolegów z discorda :D 1
Hewret Napisano 22 Maja 2019 Napisano 22 Maja 2019 18 godzin temu, oskarpalasz napisał: posiadam zdjęcia w formie dowodów, które na życzenie mogę zamieścić To je umieść. xD
Developer/owner proklin Napisano 22 Maja 2019 Developer/owner Napisano 22 Maja 2019 Zamykam z powodu niedostosowania się do wzoru
Rekomendowane odpowiedzi