Skocz do zawartości

BuciorTM ukarany przez Arrow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: BuciorTM

Nick osoby nakładającej kare: @Arrow

Powód nałożenia kary:  Nabijanie się z osób zmarłych. "Brak poprawy"

Krótki opis sytuacji:  A więc, organizacja LOST, była bardzo toksyczna wobec społeczeństwa jakby każdy jej zrobił bóg wie jaką krzywdę, kilka razy zostałem przez nich staranowany i gdy jeden z nich otrzymał mute, napisałem na g czacie że, dobrze iż losty zostały uciszone brakuje tylko by ich lider został uciszony, lecz on sam to zrobił.

Dowody: image.png?ex=65d7b67b&is=65c5417b&hm=bbb58f6499ab496b9d52332ede49230a471613a7dc0e3e4c00740691e2b221f5&

Coś od siebie: Przyznaje że było to bardzo dziecinne zachowanie i chciałbym za nie przeprosić organizację LOST jak i Arrowa, lecz bardzo bym chciał się dowiedzieć dlaczego "brak poprawy" skoro jest to moja pierwsza tego typu kara i nie mam zielonego pojęcia o co chodzi ale buja i chętnie się dowiem co autor miał na myśli. Teraz już tak off topic, drogi arrowku, dlaczego posuwasz się do takiego momentu bycia hipokrytą i nie widzisz swoich błędów tylko patrzysz na błędy innych? Wyśmiewanie się z Patrixa że jest bezrobotny też chyba nie jest na miejscu zważywszy na to jaką rangę masz na serwerze, idąc twoim tokiem myślenia każdego typu wyśmiewanie powinno zostać karane więc gdzie jest twój ban? Zapomniałem, zasada równi i równiejsi zobowiązuje, tak samo jak przyjmowanie randomowych osób, których połowa serwera nie widziała praktycznie nigdy na oczy, na rangę supporta (nie jest to żadne wylewanie płaczu bo sam się nie dostałem, jest to tylko otworzenie oczu ludziom którzy nie widzą jaki poziom faworyzacji pokazujesz na serwerze, gdzie "podobno" każdy powinien być równy)

• Like 6
  • Thanks 1
  • Haha 1
  • Confused 1
  • Jestem za 1
  • Jestem przeciw 45
Napisano

Na Twoim koncie jest bardzo dużo kar, w aktualnym momencie nie zostaniesz odbanowany. Zamykam

• Like 14
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...