K4M1L_pog Napisano 8 Lutego 2024 Napisano 8 Lutego 2024 Nick: K4M1L_pog Nick osoby nakładającej kare: MissAnia Powód nałożenia kary: toksyczność VC Krótki opis sytuacji: Byłem na tunerze Pani Ania pokazywała mi felgi, zauważyła że posiadam wulgarną rejestracje i kazała mi ją zmienić, powiedziałem spokojnym tonem, że to zrobię jak tylko założę felgi. Przyglądałem się założonym felgom a ona chyba ze 4 razy powtórzyła że mam je zmienić i że mam na to 10 min a znajdowałem się na stanowisku tunera więc nie miałem jak tego dokonać w trybie natychmiastowym. Zwróciłem uwagę na zachowanie i nazwałem to wybujanym ego, powiedziałem że nie chce być obsługiwany przez kogoś takiego i odjechałem, po kilku sekundach dostałem bana na vc. Dowody: jest plik mp3 załączony Coś od siebie: Kara nie słuszna, poczuty support. Nagranie nie jest moje tylko kolegi który był ze mną na discordzie, mam jeszcze świadka który był ze mną na tunerze - Rozikis MissAniabanvc.mp3 9
Queen Napisano 8 Lutego 2024 Napisano 8 Lutego 2024 (edytowane) @K4M1L_pogA kolega jeśli ma nagranie z gry prosiłabym o dodanie również, bo jaka możemy mieć pewność co było przed nadaniem danej kary. Edytowane 8 Lutego 2024 przez Queen
K4M1L_pog Napisano 8 Lutego 2024 Autor Napisano 8 Lutego 2024 Ja sam nie mam nagrania wideo bo miałem wyłączony program do nagrywania. Nagranie wideo posiada mój kolega który zrobił z niego plik mp3 natomiast nie było go przy całym tym wydarzeniu. Posiadam natomiast jeszcze nagranie mp3 wcześniejsze jak na tego tunera wjeżdżam, załączam poniżej. Grand_Theft_Auto_V_2024.02.08_-_20.41.18.02.DVR_-_Trim1.mp3
Queen Napisano 8 Lutego 2024 Napisano 8 Lutego 2024 Ja widziałam nagranie wiec zdejmiemy ci muta Następnym razem proszę, żebyś się nie unosił na 2 osobę tym bardziej kobietę.Mut Zdjety. Zamykam 1 1
Rekomendowane odpowiedzi