Skocz do zawartości

K4M1L_pog ukarany przez MissAnia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: K4M1L_pog

Nick osoby nakładającej kare: MissAnia

Powód nałożenia kary: toksyczność VC

Krótki opis sytuacji: Byłem na tunerze Pani Ania pokazywała mi felgi, zauważyła że posiadam wulgarną rejestracje i kazała mi ją zmienić, powiedziałem spokojnym tonem, że to zrobię jak tylko założę felgi. Przyglądałem się założonym felgom a ona chyba ze 4 razy powtórzyła że mam je zmienić i że mam na to 10 min a znajdowałem się na stanowisku tunera więc nie miałem jak tego dokonać w trybie natychmiastowym. Zwróciłem uwagę na zachowanie i nazwałem to wybujanym ego, powiedziałem że nie chce być obsługiwany przez kogoś takiego i odjechałem, po kilku sekundach dostałem bana na vc. 

Dowody: jest plik mp3 załączony

Coś od siebie: Kara nie słuszna, poczuty support. Nagranie nie jest moje tylko kolegi który był ze mną na discordzie, mam jeszcze świadka który był ze mną na tunerze - Rozikis

• Jestem za 9
Napisano (edytowane)

@K4M1L_pogA kolega jeśli ma nagranie z gry prosiłabym o dodanie również, bo jaka możemy mieć pewność co było przed nadaniem danej kary.

Edytowane przez Queen
Napisano

Ja sam nie mam nagrania wideo bo miałem wyłączony program do nagrywania. Nagranie wideo posiada mój kolega który zrobił z niego plik mp3 natomiast nie było go przy całym tym wydarzeniu. Posiadam natomiast jeszcze nagranie mp3 wcześniejsze jak na tego tunera wjeżdżam, załączam poniżej.

Napisano

Ja widziałam nagranie wiec zdejmiemy ci muta 

Następnym razem proszę, żebyś się nie unosił na 2 osobę tym bardziej kobietę.

Mut Zdjety.

Zamykam

• Like 1
  • Haha 1
  • Queen zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...