Dzemiasty Napisano 4 Lutego 2024 Napisano 4 Lutego 2024 Nick: Dzemiasty Nick osoby nakładającej kare: Norcio_PL Powód nałożenia kary: Włamania na konta Krótki opis sytuacji: Pamiętam że znajomy podesłał mi bazę danych wtedy co był masowy wyciek baz danych i haseł, z ciekawości wszedłem na jedno konto sprawdzić czy to rzeczywiście działa, i działało nie wiem co wtedy mi przyszło do głowy ale przeniosłem sobie majątek na moje główne konto. Dowody: nie chciał bym tu ich wstawiać ze względu na wrażliwe dane Coś od siebie: Chciałbym z całego serca przeprosić za moje postępowanie, które było kompletnie nieodpowiedzialne i nieakceptowalne. Zastanawiam się, co mnie wtedy napędzało, jednak nie ma żadnego usprawiedliwienia dla mojego złego zachowania. Żałuję, że popadłem w tę pułapkę i zrozumiałem, jak bardzo zaszkodziłem społeczności oraz samemu serwerowi. Proszę o możliwość dania mi drugiej szansy. Poprzednia apelacja 1 1 3
Norcio_PL Napisano 9 Lutego 2024 Napisano 9 Lutego 2024 Moja decyzja pozostaje taka sama jak w poprzedniej apelacji.
Rekomendowane odpowiedzi