Krystiandze Napisano 28 Stycznia 2024 Napisano 28 Stycznia 2024 (apelacja napisana przez kolegę) Nick: Konradproo Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: wyzywanie administracji Krótki opis sytuacji: dostałem 2 letniego bana na serwerze za wyzywanie administracji, chciałem się odwołać od niego ale trochę mnie poniosło wtedy i dostałem również tutaj na forum ale perma Dowody: ss Coś od siebie: chciałbym dodać, że ban na serwerze się skończył jakoś w lutym więc chciałbym jednak mieć dostęp do forum, bardzo przepraszam za tamtą sytuacje Proklinie
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 31 Stycznia 2024 Junior Administrator Napisano 31 Stycznia 2024 Konto Konradproo ma dostęp do forum, jedynie konto z podobną nazwą, czyli : Konradproo. jest zbanowane. Czy to twoje konto?
Krystiandze Napisano 31 Stycznia 2024 Autor Napisano 31 Stycznia 2024 Tak, konto Konradproo. jest moje. A ja teraz pisze z konta kolegi
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 31 Stycznia 2024 Junior Administrator Napisano 31 Stycznia 2024 Ban powinien być ściągnięty Apelację zamykam
Rekomendowane odpowiedzi