Skocz do zawartości

Kapileusz ukarany przez DragonuS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Kapileusz

Nick osoby nakładającej kare: DragonuS

Powód nałożenia kary: Rozdawanie majątku

Krótki opis sytuacji: Już ponad 3 lata temu, po prostu oddałem swoją reble bodajże, innemu graczowi za jakiegos skina w csie czy cos, juz dokladnie nie pamietam xD, przyznaje sie do tego bez bicia, bo tutaj nie ma co owijać w bawełne, byłem młody i głupi i nie zapoznałem się z regulaminem a dzisiaj bym chętnie wrócił i pograł na tym serwerze, więc przychodzę z zapytaniem, wiem, że postąpiłem źle, ale może jest jakas szansa, abym powrócił na serwer np. zerując moje konto totalnie do zera i zacząć od nowa? Albo po prostu coś, abym mógł wrócić na serwer. Pozdrawiam całą administracje, całuje rączki i mam nadzieje, że moja apelacja zostanie zaakceptowana.

Dowody: zbędne

Coś od siebie: w sumie napisalem wszystko w opisie, 

• Administrator
Napisano

Od Twojej kary minęły blisko 2 lata, możemy dać Ci ostatnią szansę, jednak musisz spełnić nasze warunki:

• status OSZUST na dwa miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na dwa miesiące
  • prace społeczne***: 100k przez dwa miesiące na holowniku

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

Napisano (edytowane)

.

Edytowane przez Kapileusz
Napisano
5 godzin temu, Beezy napisał:

Od Twojej kary minęły blisko 2 lata, możemy dać Ci ostatnią szansę, jednak musisz spełnić nasze warunki:

• status OSZUST na dwa miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na dwa miesiące
  • prace społeczne***: 100k przez dwa miesiące na holowniku

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

jasne, akceptuje i dziękuje za szansę

• Administrator
Napisano

Ban zdjęty, prace społeczne nałożone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...