Skocz do zawartości

Skarga na KrychaTV

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 18.15-20

Nick oskarżającego:TheDraxYT

Nick oskarżonego:KrychaTV

Powód napisania skargi:wymieniłem się ii chciałem odzyskać auto a on ni kur.... straciłem może 20k ja dałem mesa 2.0 a on minivan i chciałem mesa odzyskać

Dowody w postaci logów lub screenshotów: nie mam screen 

Edytowane przez TheDraxYT
  • Like 1
Napisano (edytowane)

Mesa w salonie $48,000 , a minivan ~$8,000, admin pewnie odpisze bądź cierpliwy bo tam pisałeś do ludzi a także report.

Edytowane przez NicolasGarcia
Napisano

Widziałeś co brałeś sam do siebie powinneś mieć pretensje 

• Like 2
Napisano (edytowane)

Dobrze wiedziałeś za co się wymieniasz nie spam mu ani raportami bo kolejnego bana dostaniesz... Po 2 nie ma nicku takiego jaki napisałeś :D 

Edytowane przez P3rF3cT
  • Like 3
Napisano

ty sie nie odzywaj bo mówiłeś ze on kosztuje 12k oczywiście mesa 

Napisano

Ty chociaż dobrze nick przepisz młody i nie bluźnij w sms'ach do kolegi bo możesz kolejnego bana dostać :) 

• Like 1
Napisano

Mordeczko spytałem się czy chcesz się wymienić, a ty nawed o cene nie spytales tylko się pytales ile jedzie wiec ci odpowiedziałem i się zamieniliśmy nie moja wina ani nikogo i to niebylo oszustwo tylko zwykla wymiana 1 do 1 i dobrze wiedziales co to za auto. A i może w takim wieku nieładnie bluznic "mam ss" Pozdrowienia mordeczko

Napisano

chciałem odzyskać auto i tyle 

Napisano

Nigdzie nie widze zakazu wypowiadania się w skargach to się wypowiem. Młody z tego co wiem to nie ma czegoś takiego, jak zwrot, wiec nic z tym nie zrobisz. Wiedziałeś na jakich warunkach się wymieniasz "co za co", wiec nie widzę żadnego powodu do napisania skargi. Twój błąd, że nie masz orientacji na cenach i tyle. Pozdrawiam cieplutko.

• Like 2
Napisano

Jak wyżej. Dokładnie wiedziałeś za co się wymieniasz. Skargę odrzucam i przenoszę do archiwum.

• VeltY. zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...