RedShock Napisano 21 Stycznia 2024 Napisano 21 Stycznia 2024 Data i godzina zdarzenia:17:43 Nick oskarżającego: RedShock Nick oskarżonego: Radecky Powód napisania skargi: gracz wyprzedzając pojazd zjechał na mój pas uszkodził auto oraz innej osoby pisząc do gracza aby oddał za naprawę odpisał "spadaj po czym uciekł" proszę o prace społeczne dla tego osobnika Dowody w postaci logów lub screenshotów: 10 1
Radecky Napisano 22 Stycznia 2024 Napisano 22 Stycznia 2024 Tak, uderzyłem w Ciebie bo przede mną zahamował inny pojazd i żeby w niego nie wpaść próbowałem się ratować omijając go. Nawet chciałem Cie przeprosić i wysłać Ci 100$ (pomimo że naprawa tego grata kosztowała pewnie 6$) ale na samo " płać! " bez niczego to postanowiłem że Cię oleje, ty za to postanowiłeś mnie gonić i rammować mój pojazd krzycząc coś o pieniądzach.. A teraz piszesz tu jakieś żale.. śmiech.pl 2 1
RedShock Napisano 22 Stycznia 2024 Autor Napisano 22 Stycznia 2024 I co z tego że naprawa wyniosła nawet 5$ dopiero co wracałem z naprawy mój stracony czas na naprawę to z 5 min w ten czas mógłbym zarobić nawet 500$ i do tego ten komentarz „spadaj” postanowiłem cię gonić bo uciekłeś bez słowa 1 4
Radecky Napisano 23 Stycznia 2024 Napisano 23 Stycznia 2024 (edytowane) Napisałem do Ciebie "spadaj" po tym jak mnie rammowałeś przy mirror. Jak masz problem z pamięcią w tak młodym wieku to polecam odstawić pewne substancje.. 😉 PS. W jakiej pracy zarabiasz 500$ w 5 min? 🤔 Edytowane 23 Stycznia 2024 przez Radecky 1
RedShock Napisano 23 Stycznia 2024 Autor Napisano 23 Stycznia 2024 (edytowane) Oczywiście ,że zostałeś zatrzymany poprzez te ramowanie ponieważ uciekłeś z miejsca bez sory itp, co wnosi twój komantarz na temat substancji polecam zostawić dla siebie nie wiesz ile mam lat, co do zarobków polecam sprawdzić prace loty Edytowane 23 Stycznia 2024 przez RedShock 1
RedShock Napisano 23 Stycznia 2024 Autor Napisano 23 Stycznia 2024 Został wysłany również report zanim support/admin dotarł na miejsce uciekłeś i nie mogł do ciebie napisać ponieważ byłeś już AFK 1
Radecky Napisano 23 Stycznia 2024 Napisano 23 Stycznia 2024 2 godziny temu, RedShock napisał: Został wysłany również report zanim support/admin dotarł na miejsce uciekłeś i nie mogł do ciebie napisać ponieważ byłeś już AFK Aha xD no tak bywa, nie siedzę na grze cały czas 🤷♂️
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 23 Stycznia 2024 Junior Administrator Napisano 23 Stycznia 2024 (edytowane) Słowo "spadaj" nie jest w żaden sposób toksyczne. Jeśli masz dowód, jak gracz Radecky cię staranował to wstaw nową skargę z owym dowodem. Skargę zamykam Edytowane 23 Stycznia 2024 przez WolnoLukasz
Rekomendowane odpowiedzi