Skocz do zawartości

Skarga na Radecky

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia:17:43

Nick oskarżającego:  RedShock

Nick oskarżonego: Radecky

Powód napisania skargi: gracz wyprzedzając pojazd zjechał na mój pas uszkodził auto oraz innej osoby pisząc do gracza aby oddał za naprawę odpisał  "spadaj po czym uciekł" proszę o prace społeczne dla tego osobnika

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

20240121175026_1.jpg

• Haha 10
  • Jestem przeciw 1
Napisano

Tak, uderzyłem w Ciebie bo przede mną zahamował inny pojazd i żeby w niego nie wpaść próbowałem się ratować omijając go. Nawet chciałem Cie przeprosić i wysłać Ci 100$ (pomimo że naprawa tego grata kosztowała pewnie 6$) ale na samo " płać! " bez niczego to postanowiłem że Cię oleje, ty za to postanowiłeś mnie gonić i rammować mój pojazd krzycząc coś o pieniądzach.. A teraz piszesz tu jakieś żale.. śmiech.pl 

• Like 2
  • Haha 1
Napisano

I co z tego że naprawa wyniosła nawet 5$ dopiero co wracałem z naprawy mój stracony czas na naprawę to z 5 min w ten czas mógłbym zarobić nawet 500$ i do tego ten komentarz „spadaj” postanowiłem cię gonić bo uciekłeś bez słowa 

• Like 1
  • Haha 4
Napisano (edytowane)

Napisałem do Ciebie "spadaj" po tym jak mnie rammowałeś przy mirror. Jak masz problem z pamięcią w tak młodym wieku to polecam odstawić pewne substancje.. 😉

PS. W jakiej pracy zarabiasz 500$ w 5 min? 🤔 

Edytowane przez Radecky
  • Haha 1
Napisano (edytowane)

Oczywiście ,że zostałeś zatrzymany  poprzez te ramowanie ponieważ uciekłeś z miejsca bez sory itp, co  wnosi twój komantarz na temat substancji polecam zostawić dla siebie nie wiesz ile mam lat, co do zarobków polecam sprawdzić prace loty

Edytowane przez RedShock
  • Confused 1
Napisano

Został wysłany również report zanim support/admin dotarł na miejsce uciekłeś i nie mogł do ciebie napisać ponieważ byłeś już AFK

• Haha 1
Napisano
2 godziny temu, RedShock napisał:

Został wysłany również report zanim support/admin dotarł na miejsce uciekłeś i nie mogł do ciebie napisać ponieważ byłeś już AFK

Aha xD no tak bywa, nie siedzę na grze cały czas 🤷‍♂️

• Junior Administrator
Napisano (edytowane)

Słowo "spadaj" nie jest w żaden sposób toksyczne. Jeśli masz dowód, jak gracz Radecky cię staranował to wstaw nową skargę z owym dowodem. 

Skargę zamykam

Edytowane przez WolnoLukasz
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...