SP0CON7 Napisano 21 Stycznia 2024 Napisano 21 Stycznia 2024 (edytowane) Nick : SP0CON7 Nick osoby nakładającej kare: Dexteryep Powód nałożenia kary: chyba vdm ale nie bylo napisane Krótki opis sytuacji: Przejechalem babe na mech bo miala AFK i ogulem nic nie robila Dowody: nie nagrywam gry wiec nie mam w logach tez macie se zobaczcie Coś od siebie: i ogulem dostalem i mute za toksycznosc chyba z tego co pamietam chyba napisalem cos w stylu Dexter po hu7 mi prawko zabrales {jak ona afk miala}(nie zdążyłem tego napisać bo juz dal + prawko mi zabral wiec gg dla dextera ---- Błagam dajcie chcociaz mozliwosc prawka zrobienia(wiem ze o 16 mam juz możliwosc ale i tak pls dajcie) i unmute SORY ZA ORTOALE NIE PISZE ZE ZNAKAMI POLSKIMI Edytowane 21 Stycznia 2024 przez SP0CON7 1
Administrator Beezy Napisano 21 Stycznia 2024 Administrator Napisano 21 Stycznia 2024 Kara zabrania prawa jazdy już minęła. Co do kary wyciszenia to napisałeś coś innego i powinieneś się cieszyć, że skończyło się na 3 dniach bez pisania, niż 2 miesiącach bana za obrazę członka administracji. Odrzucam.
Rekomendowane odpowiedzi