Adam3k27 Napisano 15 Stycznia 2024 Napisano 15 Stycznia 2024 (edytowane) W dniu 15.01.2024 otrzyma艂em bana za wyzywanie administracji i chce bardzo przeprosi膰 MissAnie馃槝 za to co napisa艂em. Lecz MissAnia odebra艂a mi uprawnienia kategorii A za "odwalanie pojazdem" ja nie wiem jak to wygl膮d ale ja nic nie zrobi艂em tam podjecha艂em z troch臋 wi臋ksz膮 pr臋dko艣ci膮 ale nikomu si臋 nic nie sta艂o. Dodam wam jeszcze nagranie od kolegi kt贸ry sta艂 obok nie wiem czy w czym艣 mi to pomo偶e ale niestety nie mam nigdzie nagrane co napisa艂em. Bardzo bym chcia艂 przeprosi膰 administracje a bardziej MissAnie馃槝. Bardzo 偶a艂uje tego co zrobi艂em i wi臋cej tego nie zrobi臋 b臋d臋 pami臋ta艂 偶eby nie robi膰 tego!! 聽 Edytowane 17 Stycznia 2024 przez Adam3k27
Junior Administrator Stasiowee Napisano 15 Stycznia 2024 Junior Administrator Napisano 15 Stycznia 2024 (edytowane) @Adam3k27 zastosuj si臋 do wzoru.聽 聽 聽 Edytowane 15 Stycznia 2024 przez Stasiowee
Adam3k27 Napisano 15 Stycznia 2024 Autor Napisano 15 Stycznia 2024 (edytowane) Nick:聽Adam3k27 Nick osoby nak艂adaj膮cej kare: MissAnia Pow贸d na艂o偶enia kary: Zwyzywanie administracji聽 Kr贸tki opis sytuacji:聽Zabra艂a mi prawo jazdy bez odwalania i po tym mnie ponios艂o i MissAnie wyzwa艂em Dowody:聽 聽 Co艣 od siebie:聽Chce przeprosi膰 MissAnie za t膮 sytuacj臋 i nie b臋d臋 wi臋cej wyzywa艂 nikogo na serwerze聽聽 Edytowane 17 Stycznia 2024 przez Adam3k27
Administrator Beezy Napisano 19 Stycznia 2024 Administrator Napisano 19 Stycznia 2024 @Adam3k27 mo偶emy da膰 Ci drug膮 szans臋, jednak musisz spe艂ni膰 nasze warunki: prace spo艂eczne***: 20k przez miesi膮c na konwojencie ***System prac spo艂ecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomoc膮 wskazanej pracy w okre艣lonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiaj膮 do Ciebie, tylko otrzymuj膮 je losowi gracze b臋d膮cy aktualnie online. Je艣li nie zd膮偶ysz w tym czasie wykona膰 zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie na艂o偶ony ban permanentny (bez mo偶liwo艣ci apelacji). 聽 Je艣li akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Adam3k27 Napisano 19 Stycznia 2024 Autor Napisano 19 Stycznia 2024 (edytowane) Spoko mo偶e by膰. Akceptuje to 聽 Edytowane 19 Stycznia 2024 przez Adam3k27
Administrator Beezy Napisano 20 Stycznia 2024 Administrator Napisano 20 Stycznia 2024 Ban zdj臋ty, prace spo艂eczne na艂o偶one.
Rekomendowane odpowiedzi