Adam3k27 Napisano 15 Stycznia 2024 Napisano 15 Stycznia 2024 (edytowane) W dniu 15.01.2024 otrzymałem bana za wyzywanie administracji i chce bardzo przeprosić MissAnie😘 za to co napisałem. Lecz MissAnia odebrała mi uprawnienia kategorii A za "odwalanie pojazdem" ja nie wiem jak to wygląd ale ja nic nie zrobiłem tam podjechałem z trochę większą prędkością ale nikomu się nic nie stało. Dodam wam jeszcze nagranie od kolegi który stał obok nie wiem czy w czymś mi to pomoże ale niestety nie mam nigdzie nagrane co napisałem. Bardzo bym chciał przeprosić administracje a bardziej MissAnie😘. Bardzo żałuje tego co zrobiłem i więcej tego nie zrobię będę pamiętał żeby nie robić tego!! Edytowane 17 Stycznia 2024 przez Adam3k27
Junior Administrator Stasiowee Napisano 15 Stycznia 2024 Junior Administrator Napisano 15 Stycznia 2024 (edytowane) @Adam3k27 zastosuj się do wzoru. Edytowane 15 Stycznia 2024 przez Stasiowee
Adam3k27 Napisano 15 Stycznia 2024 Autor Napisano 15 Stycznia 2024 (edytowane) Nick: Adam3k27 Nick osoby nakładającej kare: MissAnia Powód nałożenia kary: Zwyzywanie administracji Krótki opis sytuacji: Zabrała mi prawo jazdy bez odwalania i po tym mnie poniosło i MissAnie wyzwałem Dowody: Coś od siebie: Chce przeprosić MissAnie za tą sytuację i nie będę więcej wyzywał nikogo na serwerze Edytowane 17 Stycznia 2024 przez Adam3k27
Administrator Beezy Napisano 19 Stycznia 2024 Administrator Napisano 19 Stycznia 2024 @Adam3k27 możemy dać Ci drugą szansę, jednak musisz spełnić nasze warunki: prace społeczne***: 20k przez miesiąc na konwojencie ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Adam3k27 Napisano 19 Stycznia 2024 Autor Napisano 19 Stycznia 2024 (edytowane) Spoko może być. Akceptuje to Edytowane 19 Stycznia 2024 przez Adam3k27
Administrator Beezy Napisano 20 Stycznia 2024 Administrator Napisano 20 Stycznia 2024 Ban zdjęty, prace społeczne nałożone.
Rekomendowane odpowiedzi