Skocz do zawartości

Adam3k27 ukarany przez MissAnie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

W dniu 15.01.2024 otrzymałem bana za wyzywanie administracji i chce bardzo przeprosić MissAnie😘 za to co napisałem. Lecz MissAnia odebrała mi uprawnienia kategorii A za "odwalanie pojazdem" ja nie wiem jak to wygląd ale ja nic nie zrobiłem tam podjechałem z trochę większą prędkością ale nikomu się nic nie stało. Dodam wam jeszcze nagranie od kolegi który stał obok nie wiem czy w czymś mi to pomoże ale niestety nie mam nigdzie nagrane co napisałem. Bardzo bym chciał przeprosić administracje a bardziej MissAnie😘. Bardzo żałuje tego co zrobiłem i więcej tego nie zrobię będę pamiętał żeby nie robić tego!!

Edytowane przez Adam3k27
  • Junior Administrator
Napisano (edytowane)

@Adam3k27 zastosuj się do wzoru. 

Edytowane przez Stasiowee
Napisano (edytowane)

Nick: Adam3k27

Nick osoby nakładającej kare: MissAnia

Powód nałożenia kary: Zwyzywanie administracji 

Krótki opis sytuacji: Zabrała mi prawo jazdy bez odwalania i po tym mnie poniosło i MissAnie wyzwałem

Dowody: 

Coś od siebie: Chce przeprosić MissAnie za tą sytuację i nie będę więcej wyzywał nikogo na serwerze  

Edytowane przez Adam3k27
Napisano

Mogę iść na prace społeczne??

• Adam3k27 zmienił tytuł na Adam3k27 ukarany przez MissAnie
  • Administrator
Napisano

@Adam3k27 możemy dać Ci drugą szansę, jednak musisz spełnić nasze warunki:

• prace społeczne***: 20k przez miesiąc na konwojencie

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

Napisano (edytowane)

Spoko może być. Akceptuje to

Edytowane przez Adam3k27
  • Administrator
Napisano

Ban zdjęty, prace społeczne nałożone.

• Beezy zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...