DziQ358 Napisano 15 Stycznia 2024 Napisano 15 Stycznia 2024 W dniu 14.01.2024r otrzymałem bana za wyzywanie administracji z góry chciałbym przeprosić MissAnie. Uważam ze na serwer wnosiłem bardzo pozytywna energie lecz popełniłem błąd którego bardzo żałuje.
Junior Administrator Stasiowee Napisano 15 Stycznia 2024 Junior Administrator Napisano 15 Stycznia 2024 @DziQ358 zastosuj się do wzoru.
DziQ358 Napisano 16 Stycznia 2024 Autor Napisano 16 Stycznia 2024 (edytowane) Nick: DziQ358 Nick osoby nakładającej kare: WolnoLukasz Powód nałożenia kary: Zwyzywanie administracji Krótki opis sytuacji: Napisałem że MissAnia ciągnie pałę Dowody: Nie posiadam Coś od siebie: Każdy uczy się na błędach lecz więcej takiej sytuacji nie będzie z mojej strony mogę robić prace społeczne!!! Edytowane 18 Stycznia 2024 przez DziQ358
DziQ358 Napisano 16 Stycznia 2024 Autor Napisano 16 Stycznia 2024 Nick: DziQ358 Nick osoby nakładającej kare: WolnoLukasz Powód nałożenia kary: Zwyzywanie administracji Krótki opis sytuacji: Napisałem że MissAnia ciągnie pałę Dowody: Nie posiadam Coś od siebie: Każdy uczy się na błędach lecz więcej takiej sytuacji nie będzie z mojej strony mogę robić prace społeczne!!!
Administrator Beezy Napisano 19 Stycznia 2024 Administrator Napisano 19 Stycznia 2024 @DziQ358 możemy dać Ci drugą szansę, jednak musisz spełnić nasze warunki: prace społeczne***: 20k przez miesiąc na konwojencie ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Administrator Beezy Napisano 20 Stycznia 2024 Administrator Napisano 20 Stycznia 2024 Ban zdjęty, prace społeczne nałożone.
Rekomendowane odpowiedzi