K4M1L_pog Napisano 7 Stycznia 2024 Napisano 7 Stycznia 2024 Nick: K4M1L_pog Nick osoby nakładającej kare: Tioman Powód nałożenia kary: Obraza administracji Krótki opis sytuacji: Zwyzywałem lajoNa po tym jak nałożył mi bana na vc Dowody: ... Coś od siebie: Już pisałem apelację w tym temacie, aczkolwiek została ona odrzucona, skonsultowałem się z Lajonem kazał spróbować jeszcze raz więc próbuję. Zwyzywałem lajona bardzo tego żałuję obiecuje, że więcej się to nie powtórzy postaram się być jak najgrzeczniejszym i zawszę będę okazywał administracji serwera należyty szacunek. Moje zachowanie było bardzo nie odpowiednie nie mam na nie usprawiedliwienia, i błagam o skrócenie kary bądź jej usunięcie, ponieważ mam ogromną chęć do gry na serwerze no a niestety przez nie miłą sytuację zostało mi to uniemożliwione na aż 2 miesiące, więc tak jak wcześniej napisałem bardzo proszę o usunięcie kary bądź jej skrócenie, Pozdrawiam. 2
Administrator Beezy Napisano 12 Stycznia 2024 Administrator Napisano 12 Stycznia 2024 @K4M1L_pog możemy dać Ci drugą szansę, jednak musisz spełnić nasze warunki: prace społeczne***: 20k przez miesiąc na holowniku ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Administrator Beezy Napisano 15 Stycznia 2024 Administrator Napisano 15 Stycznia 2024 Ban zdjęty, oszust nałożony. Możesz wrócić na serwer.
Rekomendowane odpowiedzi