Skocz do zawartości

K4M1L_pog ukarany przez Tioman

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: K4M1L_pog

Nick osoby nakładającej kare: Tioman

Powód nałożenia kary: Obraza administracji 

Krótki opis sytuacji: Zwyzywałem lajoNa po tym jak nałożył mi bana na vc 

Dowody: ...

Coś od siebie: Już pisałem apelację w tym temacie, aczkolwiek została ona odrzucona, skonsultowałem się z Lajonem kazał spróbować jeszcze raz więc próbuję. Zwyzywałem lajona bardzo tego żałuję obiecuje, że więcej się to nie powtórzy postaram się być jak najgrzeczniejszym i zawszę będę okazywał administracji serwera należyty szacunek. Moje zachowanie było bardzo nie odpowiednie nie mam na nie usprawiedliwienia, i błagam o skrócenie kary bądź jej usunięcie, ponieważ mam ogromną chęć do gry na serwerze no a niestety przez nie miłą sytuację zostało mi to uniemożliwione na aż 2 miesiące, więc tak jak wcześniej napisałem bardzo proszę o usunięcie kary bądź jej skrócenie,
Pozdrawiam.

• Jestem za 2
  • Administrator
Napisano

@K4M1L_pog możemy dać Ci drugą szansę, jednak musisz spełnić nasze warunki:

• prace społeczne***: 20k przez miesiąc na holowniku

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. 

• Administrator
Napisano

Ban zdjęty, oszust nałożony.

Możesz wrócić na serwer.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...