Etnav Napisano 7 Stycznia 2024 Napisano 7 Stycznia 2024 Data i godzina zdarzenia: 07.01 2024 godzina 18:30/18:40 Nick oskarżającego: Etnav Nick oskarżonego: @Wiktorek77 Powód napisania skargi: Próba bugowania + Oszustwo Dowody w postaci logów lub screenshotów: @Wiktorek77 Wyżej wymieniony osobnik chciał kupić auto, napisał że ma tylko 187k wiec mowil zebym zrobil demont. Zdemontowałem, pojechaliśmy na giełdę, postanowił, że chce sie przejechać XD. Przejechał się i stwierdził, że słabo hamuje Nastepnie standardowa śpiewka że idzie zw i wyszedł z serwa, pare minut później kupil inne auto. (Najprawdopodobniej xd) A przed całą sytuacją doszło do takiej wymiany zdań Napisał, czy znam sztuczkę z podatkiem odpisałem jaką. . napisał to a następnie, że wystawiam autko 5k mniej (Nie wiem czy ten bug działa czy nie w każdym bądź razie jak nie działa to według mnie kwalifikuję się to jako próba oszustwa) Pisałem dla administracji że mam tylko wycinki ss. Sprawdziłem regulamin w czasie pisania skargi wtedy suwak już nie sięgał do wiadomości u góry. Informacja o skardze 1 1
Administrator NyKo Napisano 27 Stycznia 2024 Administrator Napisano 27 Stycznia 2024 W takich przypadkach demont jest robiony na własną odpowiedzialność. Graczowi @Wiktorek77 został ten sposób przedstawiony, ale go nie wykorzystał. Skargę zamykam oraz przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi