Skocz do zawartości

Michael98 ukarany przez WolnoLukasz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Michael98

Nick osoby nakładającej kare: @WolnoLukasz

Powód nałożenia kary: obraza administracji

Krótki opis sytuacji:  a więc tak robiłem sobie wyścig i na czacie mój ziomek odpalił się do innego gracza w mało stosowny sposób bo tamten gracz bez powodu zaczął utrudniać innym grę i zabijał bez powodu gracza wykonującego pracę, przez co mój ziomek dostał nagle muta i później bana bez żadnego upomnienia, więc na czacie po prostu napisałem cytując "ale ty masz kija w dupie xD" nie było to użyte w celu obrażenia lecz wyrażenia w krótki sposób mojej opini że ktoś zachowuje się rygorystycznie i oschle w stosunku do innych graczy, żeby po prostu się nie rozpisywać bo to co napisałem właśnie to znaczy i bez upomnienia dostałem bana.

Dowody: daje ss bana, ss definicji kija i ss tego co napisałem.

Coś od siebie: na początku chciałbym przeprosić i powrócić na serwer uważam że powinienem dostać upomnienie, a nie od razu bana. Uważam ze powiedzenie komuś ze ma przysłowiowego kija nie jest obrazą tej osoby. odwołuje się 2 raz od bana i chciałbym żeby rozpatrzył to inny administrator niż ten który mnie banował, uważam ze 1 rozpatrzenie było nie obiektywne i zasługuje na 2 szanse ponieważ to moja 1 jakakolwiek kara na serwerze. Jedyne co mogę zrobić to jeszcze raz przeprosić jeśli ktoś poczuł się urażony, wykazać skruchę i obiecać że takie zachowanie więcej się już nie powtórzy oraz liczyć na ponowne rozpatrzenie sprawy tym razem pozytywne. Przesiedziałem na banie już ponad miesiąc i brakuje mi gry na tym serwerze. Uważam ze sytuacja była nie potrzebna i więcej nigdy się nie powtórzy.

20240106023235_1.jpg

Zrzut ekranu 2024-01-06 025613.png

Zrzut ekranu 2024-01-06 025539.png

• Junior Administrator
Napisano

Witam, ja tylko tutaj wstawię:

image.png.c052aa495ccfc2ce419d9e049f04db3c.png

Może zrobimy tak jak mi napisałeś, że damy bana permamentnego a nie unbana?

Dwa razy się zastanów, zanim coś napiszesz. Karę przeczekasz, a apelację zamykam (każda następna apelacja, również będzie odrzucona

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...