NicolasGarcia Napisano 19 Maja 2019 Napisano 19 Maja 2019 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: Taran1 - 19/05/2019 - 11:17 Taran2 - 19/05/2019 - 11:15 Taran3 - 16/05/2019 - 16:40 Nick oskarżającego: NicolasGarcia Nick oskarżonego: Iveeky Powód napisania skargi: Taranuje cały czas nie wiadomo jaki problem ma ze sobą, skargę składam na taranowanie oraz wyzywanie( w jednej skardze), więcej opisywać nie trzeba wszystko widać. Na filmie (pełen ekran jakoś zapomniałem zmienić ;( widać czat) widać też jak pisał do mnie "nara śmieciu" lub tez przy innym taranowaniu " jesteś gównem nicolas" daty godziny widać po prawej na dole ekranu w pasku. Dowody w postaci logów lub screenshotów: Screen do kreatywnego pożegnania po taranowaniu nr1: http://prntscr.com/nqhhrs Screen do kreatywnego pożegnania po taranowaniu nr2: http://prntscr.com/nqhi5z Edytowane 19 Maja 2019 przez NicolasGarcia
MrGazik Napisano 19 Maja 2019 Napisano 19 Maja 2019 Na drugiem klipie widać również jak taranuje też i mnie gdzie sytuacja z tą osobą powtarzała się niejednokrotnie.
DragonuS Napisano 19 Maja 2019 Napisano 19 Maja 2019 Na ss jednak widać obrazę zarazem w filmie 3 wygląda to tak, jakbyś wyczekał na tę kolizję, zaingerował w to, zarazem w pierwszym klipie widać jednak dokładnie, że gracz przeszkadza w pracy. @Iveeky masz coś do dodania w tej sprawie?
NicolasGarcia Napisano 19 Maja 2019 Autor Napisano 19 Maja 2019 (edytowane) @DragonuS Kolega pytał co w salonie widać było ze cofałem na salon anie stałem w miejscu. Zresztą widać definitywne co ten gracz robi na każdy filmie, czy bym czekał czy nie czekał nie powinien specjalnie taranować, jestem uczestnikiem ruchu ja szanuje innych od niego tez tego oczekuje. Jak z mojej winy jest wypadek, to zawsze coś tam dam kasy, albo FLBoxa zarzucę aby zachować się w porządku, a tutaj zerowy poziom kultury. Edytowane 19 Maja 2019 przez NicolasGarcia
DragonuS Napisano 19 Maja 2019 Napisano 19 Maja 2019 9 minut temu, NicolasGarcia napisał: @DragonuS Kolega pytał co w salonie widać było ze cofałem na salon anie stałem w miejscu. Zresztą widać definitywne co ten gracz robi na każdy filmie, czy bym czekał czy nie czekał nie powinien specjalnie taranować, jestem uczestnikiem ruchu ja szanuje innych od niego tez tego oczekuje. Jak z mojej winy jest wypadek, to zawsze coś tam dam kasy, albo FLBoxa zarzucę aby zachować się w porządku, a tutaj zerowy poziom kultury. To, że gracz źle postąpił, w to nie wątpię, czekam na wypowiedź oskarżonego.
Iveeky Napisano 19 Maja 2019 Napisano 19 Maja 2019 (edytowane) 2 godziny temu, DragonuS napisał: Na ss jednak widać obrazę zarazem w filmie 3 wygląda to tak, jakbyś wyczekał na tę kolizję, zaingerował w to, zarazem w pierwszym klipie widać jednak dokładnie, że gracz przeszkadza w pracy. @Iveeky masz coś do dodania w tej sprawie? No zrobiłem tak cóż zasłużył za wyzwiska i obraze poprzedniego dnia u tunera. Ps. Specjalnie zastawiał drogę i hamował żeby w niego wjechać. @DragonuS Edytowane 19 Maja 2019 przez Iveeky
MrGazik Napisano 19 Maja 2019 Napisano 19 Maja 2019 Tak tak tak... I mnie również taranowałeś dlatego, że Cię wyzywałem? Żałosne, widać wszystko wymyślisz aby tylko się wymigać od kary.
NicolasGarcia Napisano 19 Maja 2019 Autor Napisano 19 Maja 2019 (edytowane) Gratulacje dla ciebie Iveeky, dobrze że są nagrania, jakie wyzwiska co ty tutaj jakieś kłamstwa ciśniesz, jak poprzedniego dnia jak ty taranujesz od 5 dni, tylko przeszkadzasz w pracy. Bez komentarza... bez kitu Co do zastawiania drogi czekania, na nagraniu Taran3, widać ze ja w ogóle nie miałem ciebie z renderowanego także supcio ze akurat na ciebie czekałem, wiedziałem ze jak napisze bo jednym taranowaniu skargę to się wymigasz ale tutaj teraz to już się nie wymigasz. EDIT V Dużej kary nie oczekuje, ale niech ten gracz troszkę się ogarnie bo tak to tylko humor psuje i rozgrywkę. Miłego dnia wszystkim. Edytowane 19 Maja 2019 przez NicolasGarcia
MewaKruKru Napisano 19 Maja 2019 Napisano 19 Maja 2019 1 godzinę temu, NicolasGarcia napisał: Gratulacje dla ciebie Iveeky, dobrze że są nagrania, jakie wyzwiska co ty tutaj jakieś kłamstwa ciśniesz, jak poprzedniego dnia jak ty taranujesz od 5 dni, tylko przeszkadzasz w pracy. Bez komentarza... bez kitu Co do zastawiania drogi czekania, na nagraniu Taran3, widać ze ja w ogóle nie miałem ciebie z renderowanego także supcio ze akurat na ciebie czekałem, wiedziałem ze jak napisze bo jednym taranowaniu skargę to się wymigasz ale tutaj teraz to już się nie wymigasz. dzisiaj mu już nadalem kare potrąciłem go pojazdem i zabiłem go.
Developer/owner proklin Napisano 12 Czerwca 2019 Developer/owner Napisano 12 Czerwca 2019 Graczowi @Iveeky zostają odebrane uprawnienia kategorii C z blokadą zdawania na 7 dni. Dodatkowo @MewaKruKru traci kategorię B za VDM, skoro się sam przyznał nie potrzebujemy skarg... Zamykam. 3
Rekomendowane odpowiedzi