killer_cyc[DDS] Napisano 18 Maja 2019 Napisano 18 Maja 2019 (edytowane) Data i godzina zdarzenia:22:40 Nick oskarżającego:killer_cyc[DDS] Nick oskarżonego:mateuszig Powód napisania skargi: Brak kompletnej kultury jazdy, chwile nie mógł zaczekać bo źle auto mi na holownikach jechał więc cofałem a owa osoba z całym impetem we mnie wiechała po zapytaniu na Voicechacie jak jeździsz to odpisał "tak jak chce" to co wysłałem na ss niżej Dowody w postaci logów lub screenshotów:https://imgur.com/a/GxW15az Edytowane 18 Maja 2019 przez killer_cyc[DDS]
DragonuS Napisano 19 Maja 2019 Napisano 19 Maja 2019 To jeszcze w sumie nie jest wielkie przewinienie, lecz jeśli zobaczę, że owa sytuacja się powtórzy, wtedy to zabierzemy prawa jazdy, w tej kwestii jest to małe pouczenie dla gracza, aby już tak nie postępował. @mateuszig możesz się wypowiedzieć?
mateuszig Napisano 19 Maja 2019 Napisano 19 Maja 2019 Pojazd jego mi się nie wczytał co holuje więc myślałem że na afk jest ale jednak nie był
killer_cyc[DDS] Napisano 19 Maja 2019 Autor Napisano 19 Maja 2019 21 minut temu, mateuszig napisał: Pojazd jego mi się nie wczytał co holuje więc myślałem że na afk jest ale jednak nie był ta afk i ci się pojazd nie wczytał widziałeś dokładnie że cofałem więc już nie oszukuj bo sam siebie oszukujesz
mateuszig Napisano 19 Maja 2019 Napisano 19 Maja 2019 widziałem że potem cofałeś a tego auta co cholowałeś nie widziałem
killer_cyc[DDS] Napisano 19 Maja 2019 Autor Napisano 19 Maja 2019 Teraz, mateuszig napisał: widziałem że potem cofałeś a tego auta co cholowałeś nie widziałem po twojej odpowiedzi na serwerze nie było widać byś nie zrobił to celowo bo czekać Tobie się nie chciało
Developer/owner proklin Napisano 12 Czerwca 2019 Developer/owner Napisano 12 Czerwca 2019 Pojazdy holowane faktycznie potrafią się nie wyświetlać innym graczom a nawet zniknąć dokładnie w momencie, gdy ktoś podepnie je do holownika. @mateuszig może mówić prawdę. Szkodliwość czynu jest raczej niewielka i od zgłaszania takich spraw są raporty. Temat zamykam. 1
Rekomendowane odpowiedzi