Skocz do zawartości

skarga na mateuszig

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia:22:40

Nick oskarżającego:killer_cyc[DDS]

Nick oskarżonego:mateuszig

Powód napisania skargi: Brak kompletnej kultury jazdy, chwile nie mógł zaczekać bo źle auto mi na holownikach jechał więc cofałem a owa osoba z całym impetem we mnie wiechała po zapytaniu na Voicechacie jak jeździsz to odpisał "tak jak chce" to co wysłałem na ss niżej

Dowody w postaci logów lub screenshotów:https://imgur.com/a/GxW15az

Edytowane przez killer_cyc[DDS]
Napisano

To jeszcze w sumie nie jest wielkie przewinienie, lecz jeśli zobaczę, że owa sytuacja się powtórzy, wtedy to zabierzemy prawa jazdy, w tej kwestii jest to małe pouczenie dla gracza, aby już tak nie postępował.

@mateuszig możesz się wypowiedzieć?

Napisano

Pojazd jego mi się nie wczytał co holuje więc myślałem że na afk jest ale jednak nie był 

Napisano
21 minut temu, mateuszig napisał:

Pojazd jego mi się nie wczytał co holuje więc myślałem że na afk jest ale jednak nie był 

ta afk i ci się pojazd nie wczytał widziałeś dokładnie że cofałem więc już nie oszukuj bo sam siebie oszukujesz

Napisano

widziałem że  potem cofałeś  a tego auta co cholowałeś nie widziałem -_-

Napisano
Teraz, mateuszig napisał:

widziałem że  potem cofałeś  a tego auta co cholowałeś nie widziałem -_-

po twojej odpowiedzi na serwerze nie było widać byś nie zrobił to celowo bo czekać Tobie się nie chciało

• 4 tygodnie później...
  • Developer/owner
Napisano

Pojazdy holowane faktycznie potrafią się nie wyświetlać innym graczom a nawet zniknąć dokładnie w momencie, gdy ktoś podepnie je do holownika.

@mateuszig może mówić prawdę.

Szkodliwość czynu jest raczej niewielka i od zgłaszania takich spraw są raporty. Temat zamykam.

• Like 1
  • proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...