PotaKK Napisano 30 Grudnia 2023 Napisano 30 Grudnia 2023 Nick:PotaKK Nick osoby nakładającej kare:WolnoLukasz Powód nałożenia kary: Obraza administracji Krótki opis sytuacji: Sytuacja wyglądała następująco, stałem autem koło mecha na mirorr po krótkim czasie wjechał we mnie inny gracz rozwalił auto wiec na vc raz zapytałem czy jeździć umie. Zaczelismy się kłócić wyzywać. Dostałem wyciszenie na vc, okej nie powinienem działać impulsywanie. Po tym wyciszeniu pojechałem dalej było ze mną w aucie 2 graczy jeszcze, po tym już odpuściłem nie chciałem się z nimi wyzywać, a tamci gracze jeździli za nami pitowali i na vc prowokowali, więc napisałem jedego reporta, drugiego chyba z 4 napisałem że taranuje i przeszkadza w grze. Prowokowali dalej, administracja nie reagowała, więc w ostatnim przed banem reporcie obraziłem administracje wiem popełniłem błąd nie powinienem tego robić. Głupota z mojej strony po prostu już byłem wkurzony na tą sytuacje. Po przemyśleniu sprawy no odwaliłem i wiem, ze będzie czężko o unbana. Źle zrobiłem. Dowody: SS bana Coś od siebie: Przepraszam administracje za to, że obraziłem działałem impulsywanie i nierozważnie wiem, że popełniłem błąd, ale to był ostatni raz. Przepraszam jeszcze raz. 1
Administrator Beezy Napisano 2 Stycznia 2024 Administrator Napisano 2 Stycznia 2024 @PotaKK możemy dać Ci drugą szansę, jednak musisz spełnić nasze warunki: prace społeczne***: 15k przez miesiąc na konwojencie ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. 1
Administrator Beezy Napisano 2 Stycznia 2024 Administrator Napisano 2 Stycznia 2024 Ban ściągnięty, prace społeczne nałożone. 1
Rekomendowane odpowiedzi