MissAnia Napisano 26 Grudnia 2023 Napisano 26 Grudnia 2023 Data i godzina zdarzenia: 2:00 26.12.2023 Nick oskarżającego: MissAnia Nick oskarżonego: @OskarekBetter Powód napisania skargi: Utrudnianie rozgrywki poprzez zastawianie przecho Rockford. Nie byłam świadkiem samego zostawienia aut na podjazdach, jednak oskarżony przyznał mi się na załączonym filmiku. W razie czego załączam ss ID pojazdów. Dowody w postaci logów lub screenshotów: Informacja o skardze: Untitled video - Made with Clipchamp (9).mp4 3 1
OskarekBetter Napisano 26 Grudnia 2023 Napisano 26 Grudnia 2023 Witam takze sie wypowiem, fakt dwa pojazdy z listy sa moje "Bawilismy sie" "toczylismy wojne" jak zwal tak zwal z organizacja GOAT dla jaj zastawilismy przecho i siebie na wzajem ale niestety dostalem crasha i nie moglem wejsc na serwer zeby przestawic auta po chili wojny z komputerem udalo mi sie i zgarnalem auta do przecho ale niestety było juz po fakcie poniewaz uslyszalem ze skarga juz leci, podjechalem do osoby poszkodowanej i przeprosilem i chcialem sie dogadac ale niestety postawiono mi fakt ze poleci skarga i nic sie z tym zrobic nie da. Poniewaz wiem ze bylo to nie na miejscu, takze z góry chce przeprosic za zaistniala sytulacje i obiecac ze sie nie powtorzy 1 1
kgoryl Napisano 27 Grudnia 2023 Napisano 27 Grudnia 2023 W dniu 26.12.2023 o 03:33, OskarekBetter napisał: niestety dostalem crasha i nie moglem wejsc na serwer zeby przestawic auta po chili wojny z komputerem udalo mi sie i zgarnalem auta do przecho Sprawdziłem logi pojazdów blokujących przechowalnie i faktycznie pojazdy te stały tam tylko przez 15min i jestem w stanie uwierzyć w crasha. Dlatego też w tej sytuacji zostaniesz tylko ukarany za nieprawidłowe parkowanie kat. B. Jednakowo też chciałbym zaznaczyć, że takie zabawy w miejscach często odwiedzanych przez graczy są nie na miejscu oraz mogą skończyć się surowszymi karami. Skargę zamykam i przenoszę do archiwum 1 1
Rekomendowane odpowiedzi